Cancan ultimă oră

Ce planuri are Oana Roman, după ce s-a despărțit de Marius Elisei. Mărturisirile vedetei

Publicat: 04 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce planuri are Oana Roman după ce s-a despărțit de Marius Elisei. Mărturisirile vedetei
Ce planuri are Oana Roman, după ce s-a despărțit de Marius Elisei

Oana Roman este activă în mediul online și își ține la curent fanii cu noutățile din viața sa. Într-o postare distribuită pe Instagram, vedeta a mărturisit că această perioadă este una delicată, dar nu se plânge și și-a păstrat optimismul.

După ce a anunțat despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a mărturisit că această perioadă este una mai dificilă, dar rămâne optimistă și este sigură că destinul îi va rezerva ceva mai bun.

Într-o postare distribuită pe Instagram, vedeta a lăsat să se înțeleagă că este pregătită pentru un nou capitol din viața sa, după separarea de tatăl fiicei sale.

Ce planuri are Oana Roman, după ce s-a despărțit de Marius Elisei

Vedeta a postat în mediul online un mesaj scurt, dar cuprinzător, moment în care mărturisește că, indiferent de situații dificile prin care trece, știe că urmează o perioadă mai bună.

„Viitorul sună bine și ce e mai bun de abia de acum urmează! Asta m-a învățat tata sa mi spun mereu!”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Ulterior, pe Instastory, Oana Roman a mai spus că a învățat de la tatăl său să nu își piardă speranța, chiar și în momentele cele mai dificile.

„Așa cum spuneam și în postarea de pe feed, tata m-a învățat să îmi spun mereu că ce e mai bun de abia de acum urmează. Așa că, trebuie să fim pozitivi și să mergem înainte ”, a mai spus vedeta, pe Instastory.

Oana Roman: „Din punctul meu de vedere orice comunicare s-a încheiat”

Oana Roman a făcut aceste mărturisiri, după ce, în urmă cu câteva zile, le povestea fanilor că Marius Elisei nu își dorește să se implice deloc în creșterea fiicei lor, Isabela, și că bărbatul nu a contribuit financiar, după ce s-au separat.

De aceea, vedeta a decis să rupă definitiv orice legătură cu fostul partener, după cum afirmă chiar ea.

„Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată nu are timp și nici posibilitate să o vadă, nici să contribuie cu nimic la creșterea ei. Din punctul meu de vedere orice comunicare s-a încheiat”, spunea Oana Roman, în urmă cu câteva zile.

Adauga un comentariu