Cancan

Ce reacție a avut Horia Brenciu după afirmațiile lui Dan Bittman despre coronavirus

Publicat: 30 oct. 2020
reacție Horia Brenciu afirmațiile Dan Bittman
Horia Brenciu crede că declarațiile solistului trupei Holograf vin în urma unor frustrări acumulate

De curând, o reacție a avut și Horia Brenciu la afirmațiile făcute de Dan Bittman cu privire la măsurile luate pentru pandemia de COVID-19. De această dată, Horia Brenciu a ales să se situeze pe o poziție neutră și nu îl condamnă pe solistul trupei Holograf.

Declarațiile lui Dan Bittman au împărțit lumea artiștilor în două tabere: cei care sunt de acord cu el și cei care nu sunt de acord cu spusele lui. Cu toate acestea, există și persoane publice care au o părere neutră vizavi de mărturisirile artistului. Horia Brenciu a reacționat și el și-a spus părerea cu privire la modul în care Bittman vede lucrurile.

Ce reacție a avut Horia Brenciu după afirmațiile lui Dan Bittman

Horia Brenciu a avut și el o reacție, după ce Dan Bittman a afirmat că nu crede în coronavirus. Artistul și-a dat cu părerea și a mărturisit că, cel mai probabil, declarațiile solistului trupei Holograf vin în urma unor frustrări acumulate.

Eu cu Dan Bitman am o lungă relație de prietenie. Știu multe lucruri din viața lui. Eu nu sunt omul care te șterge din telefon pentru că ai votat cu altcineva pe care nu-l suport eu. Între noi s-a dezvoltat o relație pe care nicio declarație a ta nu poate să o combată. El zice niște lucruri pe deplină motivație din frustarea pe care a acumulat-o. În urmă cu 7 luni, nu ar fi declarat asta pentru că nu simțea așa ceva. Este părerea lui, ce gândesc toți artiștii pe care îi cunosc, sunt părerile lor. Eu nu cad în plasa acestui subiect în care au căzut ei. Eu vreau să discut despre suflet, despre iubire. Nu mă ajută pe mine să cad în această plasă. Gândește-te că se va termina pandemia. Lucrul acesta se va termina. Poporul român uită, peste 2-3-4 ani”, a declarat Horia Brenciu.

Solistul Holograf a stârnit numeroase controverse

Dan Bittman se află în centrul unei controverse, din cauza declarațiilor legate de coronavirus. Artistul a lansat un atac dur la adresa Guvernului și a spus că nu crede atât de mult în acest virus. Acesta a scris pe rețelele de socializare un mesaj surprinzător, după ce a primit într-o zi patru mesaje Ro-Alert în legătură cu situația în care ne aflăm în prezent. Autoritățile au anunțat noi măsuri pentru populație, pentru limitatea răspândirii noului coronavirus.

Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ”, a spus componentul trupei Holograf.

Dincolo de toate acestea, nu este deloc surprinzător ce reacție a avut Horia Brenciu după afirmațiile lui Dan Bittman.

Adauga un comentariu