Cancan

Ce salariu are Florin Busuioc la Pro TV. Secretul celebrului prezentator a fost divulgat

Publicat: 01 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Telespectatorii celebrului post de televiziune Pro TV sunt extem de curioși să afle ce salariu are Florin Busuioc. Ei bine, această informație a fost făcută publică. De aproximativ 16 ani de zile, actorul prezintă rubrica meteo la trustul ce are sediul pe Pache Protopopescu.

Ajuns la 59 de ani, Florin Busuioc are o carieră impresionantă ca și actor dar și ca om de televiziune.

Ce salariu are Florin Busuioc la postul de pe Pache Protopopescu

De aproape 16 ani, Florin Busuioc prezintă rubrica meteo de la Pro TV și în plus îi provoacă pe telespectatori și cu câte o problemă de matematică sau ghicitoare, iar pentru toate acestea ar încasa un salariu destul de mare.

În momentul în care a început să prezinte această rubrică, opțiunile acestuia erau limitate. Cu toate acestea, actorul a demonstrat că indiferent de ce ai face, dacă faci cu pasiune și devotament, lucrurile vor merge bine.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Florin Busuioc ar încasa undeva la 3000 de euro lunar pentru rubrica pe care o prezintă la Pro TV.

„Sincer? Eu la Meteo am ajuns pentru că nu mai aveam nimic de lucru. Nu mai exista niciun proiect pentru mine. Că asta e, se mai întâmplă. Mi-am luat concediu fără plată.

Eu mă mutasem de la teatru cu carte de muncă în Pro. A venit cineva care mi-a propus și am zis de ce nu? Și din „Cenușăreasa programelor“, ca să zic așa, am reușit să demonstrez că orice faci, dacă faci bine, poate fi de top.

Nu contează ce program ai pe mâna, nu contează ce ți s-a dat de făcut, contează doar să faci bine, să te implici suficient și să-ți facă mare plăcere să faci asta”, a declarat Florin Busuioc, potrivit evz.ro.

Busu nici nu se gândește la pensie

Cu toate că are mulți ani în câmpul muncii, Florin Busuioc nu se gândește încă la pensionare. În ceea ce privește teatrul este sigur că o să rămână pe scenă încă mulți ani și sper că la fel se vor întâmpla lucrurile și la Pro Tv.

„Eu nu cred că voi ieși vreodată la pensie cu totul, adică teatrul n-o să-l las niciodată și asta, Slavă Domnului, pentru că roluri de bătrâni există în teatru și pot să joc și după 65 de ani. Dacă o să ies la pensie de la televiziune, poate că o să mă mai țină pe aici… că poate li se pare că zic bine vremea și nu mă dau chiar afară. Sunt ceva ani, vreo 15-16 ani de Pro TV… Eu trag nădejde să rămân cât mai mult în povestea asta și să nu fie nevoie să mă retrag”, a mai spus Florin Busuioc, potrivit ciao.ro.

În urmă cu trei ani, Florin Busuioc a trecut printr-un infarct, iar acum încă se resimte și caută să se protejeze pe cât posibil.

Adauga un comentariu