Sport

Ce scrie presa din Scoția după ultima prestație a lui Ianis Hagi și ce notă i-a dat BBC românului! „Inima lui Rangers!”

Publicat: 28 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce scrie presa din Scoția după ultima prestație a lui Ianis Hagi și ce notă i-a dat BBC românului Inima lui Rangers
Ianis Hagi

Ianis Hagi (22 de ani) a fost titular în victoria lui Rangers, 2-0 cu Livingston, și a reușit o pasă de gol la reușita lui Joe Aribo, din minutul nouă al partidei.
Românul a reușit o intercepție în terenul adversarilor, apoi i-a pasat excelent lui Defoe, care însă a fost blocat de portar. Mingea a revenit la Ianis, care l-a servit perfect pe Aribo și a deschis astfel drumul spre succes pentru formația din Glasgow.
Hagi Jr. a fost schimbat în minutul 83 cu Jordan Jones. Ianis a lăsat o impresie bună presei din Scoția.

„Hagi a arătat bine astăzi. A excelat, iar primul gol a arătat viziunea și calitatea pe care le are”, a scris Daily Record.

„Jucătorul de 22 de ani a fost foarte dinamic și a reușit al șaselea său assist în acest sezon, cu pasa pentru Aribo”, a scris publicația tbrfootball.com, care a adăugat că fanii lui Rangers au fost extrem de mulțumiți cu evoluția românului.

BBC: „Ianis Hagi, inima multor acțiuni bune ale lui Rangers!”

Și BBC l-a ridicat în slăvi pe fiul Regelui.

„Ianis Hagi a fost inima multor acțiuni bune ale lui Rangers, cu câteva pase care au tăiat apărarea adversă”, au remarcat jurnaliștii publicației.

BBC l-a notat cu 7,44 pe Hagi Jr., a treia cea mai mare notă dintre jucătorii de la Rangers, după cele ale lui Defoe (7,68) și Tavernier (7,52).
După succesul cu Livingston, gruparea din Glasgow continuă să fie pe primul loc în Scoția. Rangers are 32 de puncte, după 12 etape. A câștigat de zece ori și a terminat de două ori la egalitate, fără să piardă vreun meci. Celtic, marea rivală și principala contracandidată la titlu, are 26 de puncte și un meci mai puțin.

Adauga un comentariu