Sport

Glasgow Rangers, la un pas de cel mai tare transfer al anului în Scoția! Ianis Hagi, coechipier cu un internațional englez

Publicat: 08 oct. 2020
Glasgow Rangers, formația la care evoluează Ianis Hagi, este foarte aproape de a-l transfera pe internaționalul englez Jack Wilshere
Ianis Hagi

Glasgow Rangers, formația la care evoluează Ianis Hagi, este foarte aproape de a-l transfera pe internaționalul englez Jack Wilshere (28 de ani). Fostul mijlocaș al lui Arsenal este liber de contract.
Internaționalul englez Jack Wilshere și-a reziliat contractul cu West Ham, în valoare de 110 mii de euro pe săptămână, și este în căutarea unei noi provocări în carieră. Mijlocașul are 198 de jocuri în tricoul lui Arsenal, echipă care l-a mai împrumutat la Bolton și Bournemouth, înainte de a-l ceda definitiv la „ciocănari”, în 2018.
Jurnalistul italian Nicolo Schira, care se descrie ca fiind „expert pe piața transferurilor”, susține că Wilshere este în discuții avansate cu Rangers. Steven Gerrard, tehnicianul formației din Glasgow, îl cunoaște pe mijlocașul englez din Premier League, unde au fost și adversari, dar și de la reprezentativa Albionului, unde au fost coechipieri.

Jack Wilshere ar juca în Europa League cu Glasgow Rangers

Formația la care evoluează și Ianis Hagi și-a „betonat” linia mediană prin aducerea sud-africanului Bongani Zungu, sub formă de împrumut până la finalul sezonului.
Jack Wilshere a fost chinuit de accidentări în ultimii doi ani și a adunat doar 19 apariții pentru West Ham. Cu toate acestea, englezul s-a declarat în formă și gata de o nouă aventură, după despărțirea de londonezi:

„Am 28 de ani, sunt în formă, puternic și gata să joc. Încă sunt incredibil de înfometat, ambițios și disperat să joc fotbal și să câștig trofee.
Am fost apt în ultimile 8 luni, însă nu mi s-a dat posibilitatea să joc. Sper să vă pot anunța noua etapă din cariera mea cât de curând”, a spus mijlocașul pe rețelele sociale.

Scoțienii s-au calificat în grupele Europa League, după ce au învins-o pe Galasaray, scor 2-1. Ianis Hagi a oferit o pasă decisivă în meciul din play-off-ul UEL, la primul gol marcat de Rangers, iar jurnaliștii britanici au remarcat evoluția solidă a românului. Rangers va evolua în grupa D, alături de Benfica, Standard Liege și Lech Poznan.

17 ani a fost legitimat Jack Wilshere la Arsenal
4,8 milioane de euro este cota de piață a mijlocașului englez, potrivit Transfermarkt
34 de jocuri și două goluri a adunat Wilshere pentru reprezentativa Angliei





Adauga un comentariu