Cancan

Ce se întâmplă cu datoria lăsată de Mioara Roman. Mara Bănică a făcut lumină în acest caz

Publicat: 13 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce se întâmplă cu datoria lăsată de Mioara Roman. Mara Bănică a făcut lumină în acest caz
Mara Bănică a vorbit despre datoria lăsată de Mioara Roman fiicelor sale și cum vede ea problema

Mara Bănică a făcut lumină în ceea ce privește datoria lăsată de Mioara Roman fiicelor sale. Deși au trecut deja câteva săptămâni de la decesul Mioarei Roman, anumite aspecte mai puțin cunoscute despre viața sa personală ies la iveală. Unul dintre acestea este o datorie semnificativă pe care o avea către statul român.

Conform legii, această datorie va fi transmisă fiicelor sale, Oana și Catinca Roman, care vor fi nevoite să o achite. Suma exactă nu a fost făcută publică, dar se pare că este destul de mare.

Ce se întâmplă cu datoria lăsată de Mioara Roman

În timpul emisiunii „Follow Us”, prezentată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici și transmisă pe Kanal D2, Mara Bănică a abordat acest subiect.

Vedeta a subliniat posibilitatea ca cele două moștenitoare să evite plata considerabilă a datoriei, oferind totodată o soluție în acest sens.

Mara Bănică: Știu despre datorii, dar n-am aprofundat în ultima vreme.

Când s-a întâmplat cu mama Oanei, eu am o sensibilitate la chestiile astea(…) Am sunat-o pe Oana, i-am scris, nici nu știam că e plecată din țară, am vorbit cu ea și am întrebat-o dacă e nevoie concret de ceva și a rămas că ne auzim și a doua zi a murit o mătușă de-a tatei, nu am fost atât de conectată. Ce știu, din punct de vedere legal, copiii moștenesc și bogățiile, și datoriile. Acum nu știu în ce fază procesuală e, dacă s-a încheiat procesul respectiv.

Nu cred că are banii ăștia, e vorba de o chirie pe care au recalculat-o cu penalități, dar credeam că s-a stins.

Teo Trandafir: Dacă ele nu-și pot plăti datoriile astea, de unde își recuperează statul banii.

Mara Bănică: Pune sechestru, cam așa se întâmplă. Știu că acea vilă era a Ministerului de Externe prin RA-APPS. Dacă Ministerul de Externe se duce la un executor și pune în executare hotărârea judecătorească și moștenitorii nu au bani să plătească, se pune sechestru pe ceea ce au moștenitorii, dacă ei au făcut succesiunea.

Dacă n-au făcut succesiunea, s-ar putea să existe o cale să amâne treaba asta.

De ce și-a trimis Oana Roman mama la azil

Mioara Roman a murit, provocând o durere profundă, în special în inima Oanei Roman, care s-a ocupat exclusiv de îngrijirea mamei sale în ultimii ani ai vieții atunci. La o săptămână după înmormântare, Oana a reacționat puternic pe mediul online.

Fosta nevastă a lui Petre Roman a locuit în ultimii ani ai vieții la un centru de lux pentru seniori, situat în apropierea Snagovului. Fiica sa a luat această decizie după ce starea de sănătate a mamei sale s-a deteriorat. Costurile lunare la centrul respectiv se ridicau la mii de euro, sumă suportată integral de fiica Mioarei Roman, care a dorit să se asigure că mama sa primește cele mai bune îngrijiri posibile.

Acum, Mara Bănică a vorbit despre datoria lăsată de Mioara Roman fiicelor sale și cum vede ea problema.

Adauga un comentariu