Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce se întâmplă, de fapt, în relația Andreei Marin cu Adrian Brâncoveanu? Vedeta a dezvăluit ce îi ține împreună, după 7 ani

Ce se întâmplă, de fapt, în relația Andreei Marin cu Adrian Brâncoveanu? Vedeta a dezvăluit ce îi ține împreună, după 7 ani

17 mai 2024, 18:21,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andreea Marin se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune de la noi din țară, iar în ceea ce privește viața sa personală, vedeta are parte numai de împliniri. După ce a trecut prin trei divorțuri, „Zâna Surprizelor” și-a găsit fericirea în brațele lui Adrian Brâncoveanu, bărbatul cu care formează un cuplu de 7 ani.

Povestea de iubire dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu este una dintre cele mai longevive, dar și cele mai discrete din showbiz-ul autohton.
Recent, însă, vedeta a dezvăluit ce se întâmplă între ea și iubitul ei, în spatele „cortinei”.

„Zâna Surprizelor” a recunoscut că lucrul pe care ea și Adrian Brâncoveanu îl au în comun

„Zâna Surprizelor” a recunoscut că lucrul pe care ea și Adrian Brâncoveanu îl au în comun și ceea ce îi ține împreună de atat de mult timp este faptul că amândoi sunt foarte energici și nu se lasă până nu își duc planurile până la capăt. Mai mult, Andreea Marin a povestit că apreciază enorm că partenerul său este o persoană statornică și o susține mereu, ceea ce i-a ajutat să rămână împreună chiar și când au fost despărțiți de distanță.

„Nu-ți închipui că el e mai calm. E un om energic, pus pe treabă, ne potrivim foarte bine și în punctul acesta și cred că de aceea suntem și după 7 ani și ceva împreună și construim în continuare.(…) Statornicia(n.r. apreciază cel mai mult), pentru că e atât de important să simți că ai lângă tine un om pe care vrei să-l susții și care te susține și care îți este aproape chiar și când e departe, cum e cazul acum.

El lucrează în străinătate și la începutul relației noastre au fost de asemenea 3 ani în care el era consul pe un alt continent și iată că, prin grijă, prin vorbele bune, prin sprijin concret lucrurile au mers frumos mai departe. E foarte important să fii om de fapt, să-i fii și prieten celuilalt, nu e vorba doar de atracție într-o relație”, a declarat Andreea Marin, conform Cancan.ro.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. colaborează în creșterea fiicei lor

„Zâna Surprizelor” și celebrul artist au dvorțat în urmă cu mai bine de un deceniu, însă păstrează legătura în continuare, de dragul fiicei lor, Violeta. În urmă cu ceva timp, Andreea Marin povestea că ea și Ștefan Bănică Jr. sunt extrem de implicați în creșterea adolescentei și se consultă de fiecare dată când trebuie să ia o decizie în privința Violetei.

„Decidem împreună ceea ce ține de viitorul ei, cum e firesc, n-aș spune deloc despre Violeta că e răsfățată de niciunul dintre noi, o responsabilizăm, dar o și iubim nespus, și ea știe asta.

Violeta îmi seamănă foarte mult: luptătoare, încăpățânată în a-și urma crezul, pentru ea nu există nu se poate. Mă văd în ea, așa cum eram odinioară”, spunea vedeta în urmă cu mai mult timp pentru Viva.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *