Stiri si curiozitati

Ce trebuie să facă femeia în timpul sexului: Mici trucuri pentru o partidă de neuitat

Publicat: 21 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

O relație de dragoste devine mai puternică odată ce raporturile sexuale în cuplu tind să fie plictisotoare. Pentru ca femeia să nu fie afectată de o viață sexuală banală și soliditatea cuplului să nu fie șubrezită din această cauză aceasta trebuie să știe ce să facă în timpul sexului.

La noi, încă există mentalitatea că bărbații trăiesc doar pentru sex și toate celelalte activități ale lor sunt intereconectate, într-un fel sau altul, cu sexul. Acest lucru este total fals, bărbații nefiind niște brute care percep sexul doar ca pe act în sine. Din ce în ce mai mulți bărbați pun preț pe faptul că o femeie știe ce trebuie să facă în timpul sexului.

Tocmai de aceea, multe femeie ajung în situația de apierde persoana iubită de lângă ea deoarece nu știe ce dorințe are partenerul în pat.

Ce trebuie să facă femeia în timpul sexului: Autostimularea

Multe femei refuză actul sexual sau pur și simplu nu au chef, dar nu se gândesc nicio secundă că trebuie să fie emancipată, să preia controlul și să-și provoace singură o stare de excitare. Pentru asta poți folosi cele mai tari fantezii sexuale pentru a-ti activa libidoul.

Nu este nimic anormal cu tine dacă îți imaginezi că ești cu o altă persoană pentru a-ți stârni cheful de făcut nebunii. Cu mențiunea că această fantezie trebuie să o păstrezi pentru tine, doearece partenerul ar putea fi deranjat de faptul că tu te imaginezi în pat cu un alt bărbat.

Lasă-l să te privească!

Pentru mulți bărbați, stimularea vizuală poate fi factorul cheie și de aceea este foarte important să fii cât mai sexy, iar în timpul actului sexual să-l lași să-ți vadă părțile tale erotice, precum sânii sau vaginul.

Îți poți surpinde partenerul făcând dragoste în fața unei oglinzi, unde el poate să te vadă complet când faceți dragoste.

Stai deasupra, arată că ai personalitate!

Faptul că în timp ce faceți sex stai deasupra arată în primul rând că ai încredere în tine și ești conștientă de sexualitatea ta. Această poziție este orită de mulți dintre bărbați, care își satisfac astfel fantezia de a se lăsați dominați.

Nu trebuie să fii agresivă, nici fizic și nici verbal, simplul fapt că ești deasupra poate avea o notă domianntă. Astfel îi transmiți mesajul „Ești al meu!”, iar asta nu poate decât să fie pe placul partenerului tău. Mesaju lpoate fi transmis din privire, din încordarea coapselor, din mișcarea brațelor sau din gesticulația mâinilor.

În cazul în care ești o fire mai timorată, poți crea un ambient mai senzual prin aprinderea unor lumânări. Astfel, doar cu lumânările aprinse, te vei putea concentra asupra ta, asupra ce-și doresc când ești deasupra.

Poziții confortabile, varietate și ritm

În timpul sexului, este indicat să găsești acele poziții ale picioarelor care să nu le suprasolicite. Dacă picioarele nu stau confortabil, atunci va obosi mai repede și n ute vei mai putea bucura de actul sexual. În cazul în care femeia stă deasupra, poziția picioarelor diferă de la o femeie la alta, fiecare știindu-și poziția cea mai confortabilă.

Pentru o viață sexual activă este indicată diversificarea pozițiilor deoarece rutina poate duce la scăderea sau chiar la dispariția interesului pentru a face dragoste cu partenerul tău.

Deoarece pentru unele femei, penetrarea foarte adâncă poate fi dureroasă este indicat să îi spui partenerului tău dacă acest lcuru te deranjează deoarece undisconfort al tău poate duce la un act sexual eșuat, în urma căruia veți avea amândo ide suferit.

În cazul în care femeia este deasupra permite acesteia evitarea acestui disconfort prin penetrare treptată, ușoară, până la identificarea adâncimii potrivite unde nu apare durerea. Femeile trebuie să țină cont că nu au atâta tesul muscular și nici forță pentru a face mișcări mai rapide. Pentru a compensa lipsa de rapiditate poți schimba unghiul penetrării, care poate fi clasic, de sus în jos, și de la puțin oblic la foarte oblic, în măsură în care nu generează disconfort bărbatului. În plus, poți alege mișcări circulare.

Adauga un comentariu