Stiri si curiozitati

Farmece de dragoste cu sânge menstrual. Cum este afectat bărbatul care bea poțiunea

Publicat: 12 mart. 2021
farmece făcute cu pahar de vin
Sângele menstrual este un ingredient de bază în poțiunile folsoite pentru a face farmece de dragoste

O femeie care vrea dragostea unui bărbat este dispusă să facă orice. Dragostea pătimașă a unei femei o poate împinge pe aceasta să apeleze și la farmece de dragoste cu sânge menstrual.

Folosirea sângelui menstrual în diverse poțiuni a fost mereu folosită de practicantele magiei negre. Astfel, există multe scrieri de-a lungul timpului care atestă faptul că sângele menstrual este un ingredient de bază în poțiunile folosite pentru a face farmece de dragoste.

Elisa Schteinhau, o vrăjitoare din Munchen, a povestit că sângele menstrual conține substanțe narcotice extrem de excitante. Un pahar cu o astfel de poțiune poate provoca halucinaţii. Femeile care apelau la vrăjitoarea germană puneau câteva picături de poțiune preparată cu sânge menstrual în spatele urechii bărbatului adormit și care după trei zile devenea „sclavul“ acelei femei. Alteori, femeile puneau un strop de poțiune în cafea sau în vinul bărbatului.

Farmece de dragoste cu sânge menstrual: De ce ai nevoie pentru acestea

Potrivit unor scrieri vechi, există mai multe farmece de dragoste cu sânge menstrual.

O poțiune pentru astfel de farmece conține sânge menstrual, cenușă de păr, pudră de unghii și piele de broască.

Această poțiune se pune în vinul bărbatului. Efectul imediat va fi provocarea unor halucinații bărbatului care a băut din vinul amestecat cu acea poțiune. Prima femeie pe care o vede după ce își revine este cea de care se îndrăgostește pe viață. Se spune că dacă unui bărbat i se fac astfel de farmece, acestea nu vor mai dispărea niciodată.

Un alt farmec de dragoste cu sânge menstrual presupune ca femeia care face farmecul să folosească o pânză albă, pe care se picură propriul sânge. După ce pata se usucă, țesătura se arde, iar cenușa colectată este pusă în băutura bărbatului.

Când pune cenușa în băutura bărbatului, trebuie să spună de șapte ori:

„Cum acest sânge este din mine, așa (nume) să devii sclavul meu. Vino la mine și fii al meu pe veci.“

Alt farmec de dragoste cu sânge menstrual presupune ca femeia să amestece câteva picături într-un pahar de vin ce urmează a fi dat bărbatului și să spună de trei ori:

„Sângele meu a dispărut și nu mai am nevoie de el. Dar (nume) am nevoie să fii sclavul meu!“

Pentru a câștiga inima bărbatului dorit, un alt farmec de dragoste presupune adăugarea sângelui menstrual în mâncarea ce este dată bărbatului. În momentul în care adăugă sângele, femeia trebuie să spună cuvintele:

„Bea-mi sângele, dă-ți voia! Mă vei asculta doar pe mine și vei face așa cum vreau eu. Numai eu sunt stăpâna ta!“

Cum să scapi de farmece de dragoste făcute cu sânge menstrual

Bărbatul asupra căruia i s-a făcut farmece începe să simtă o agravare a stării fizice și mentale. Bărbatul începe să se simtă din ce în ce mai rău și să îmbătrânească prematur. Impotența acționează de asemenea ca efect secundar.

Pentru a elimina un farmec de dragoste cu sânge menstrual, este important să se afle cine i-a făpcut vraja. Bărbatul trebuie să țină post 40 de zile și să nu bea alcool zilnic. Dimineața, înainte de micul dejun, deasupra apei pe care o bea, bărbatul trebuie să spună de trei ori rugăciunea „Tatăl nostru”.

Comentarii
Adauga un comentariu