Sanatate

Cele mai bune pastile pentru potență în farmacii. Tratament medicamentos pentru a scăpa rapid de disconfort 

Publicat: 17 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cele mai bune pastile pentru potență în farmacii. Tratament medicamentos pentru a scăpa rapid de disconfort 
Un rol important în restabilirea potenței joacă o relație de încredere cu partenerul tău

Disfuncția erectilă poate fi tratată cu cele mai bune pastile pentru potență în farmacii. Această boală este una dintre acele condiții de sănătate despre care nu se vorbește cu voce tare. Cu toate acestea, nu trebuie să vă fie rușine de disfuncția erectilă, în majoritatea cazurilor, aceasta este reversibilă. Cu cât un bărbat consultă mai repede un medic și începe tratamentul, cu atât mai repede vor fi vizibile efectele pozitive.

Un rol important în restabilirea potenței joacă o relație de încredere cu partenerul tău. Prin urmare, acest articol va fi util femeilor ai căror parteneri se confruntă cu dificultăți, dar și bărbaților care sunt stresați din cauza acestui disconfort. Astfel, pentru a-ți susține bărbatul pe deplin, trebuie să înțelegi bine acest subiect sensibil.

barbat care sta asezat pe marginea patului cu capul aplecat si o femeie se tine de cap alaturi
Șederea prelungită în modul de stres psiho-emoțional crescut duce la epuizarea sistemului nervos, ceea ce perturbă activitatea sexuală

Cele mai bune pastile pentru potență în farmacii. Efectele medicamentelor

Medicamentele pentru tratamentul disfuncției erectile se numesc regulatori de potență. Mecanismul de acțiune al acestor medicamente depinde de componentele pe care le conțin, care pot fi de origine sintetică sau vegetală.

Oxidul nitric este un vasodilatator, un antioxidant, un tromboprotector al sângelui și un hormon de reducere a stresului. Acestea încetinesc acțiunea enzimei FDE5, care este implicată în încetarea erecției. De asemenea, medicamentul activează NO sintetaza, o enzimă implicată în formarea oxidului nitric. Un exemplu este medicamentul homeopatic „Impaza”.

barbat care sta asezat pe marginea patului cu capul aplecat si o femeie sta alaturi
Cauzele care stau la baza disfuncției erectile sunt psihologice sau organice

Blocantele alfa-adrenoceptorilor sunt mai bine cunoscute ca medicamente pentru scăderea tensiunii arteriale. În urologie, acestea sunt utilizate pentru a ajuta la tratamentul prostatitei și al altor boli ale tractului urogenital. Acestea ameliorează inflamația prostatei, normalizează procesul de urinare, determină dilatarea arterelor pelvine și îmbunătățesc fluxul sanguin. Toți acești factori contribuie la restabilirea potenței. Cele mai populare medicamente din acest grup sunt yohimbina, fiind un remediu pe bază de plante și fentolamina.

Un exemplu de derivat al prostaglandinei E1 este alprostadilul. Are un efect relaxant asupra mușchilor netezi ai corpurilor cavernoase, îmbunătățește fluxul sanguin și stimulează microcirculația. Medicamentul este utilizat topic prin injectare în corpurile cavernoase ale penisului sau prin injectarea soluției în uretră.

Cauze principale ale disfuncției erectile. Problemele cu care se confruntă bărbații

Cauzele care stau la baza disfuncției erectile sunt psihologice sau organice, care sunt adesea combinate. Impactul factorului emoțional asupra libidoului este adesea subestimat, deoarece bărbații sunt forțați să își ascundă grijile în interiorul lor.

Șederea prelungită în modul de stres psiho-emoțional crescut duce la epuizarea sistemului nervos, ceea ce perturbă activitatea sexuală. În plus, biochimia proceselor interne se schimbă ca urmare a stresului cronic.

barbat care sta asezat pe marginea patului si priveste trist in jos iar o femeie il sustine
Oxidul nitric este un vasodilatator, un antioxidant, un tromboprotector al sângelui și un hormon de reducere a stresului

Astfel, se produce o cantitate mare de cortizol care inhibă producția de testosteron. Se poate întâmpla ca problemele de moment de erecție să rezulte în anticiparea unor noi eșecuri. Dacă se repetă, disfuncția erectilă devine mai pronunțată, iar teama de un alt fiasco completează cercul.

Problemele erectile pot apărea ca urmare a reducerii producției de testosteron. De asemenea, este bine să știi că producția celui mai important hormon masculin începe să scadă în mod natural după vârsta de 30 de ani.

Cele mai bune pastile pentru potență în farmacii te vor ajuta să ameliorezi problema, însă pentru a scăpa de ea definitiv trebuie neapărat să renunți la unele vicii. Spre exemplu, dorința de a menține potența cât mai mult timp posibil este un motiv bun pentru a renunța la dependențele tale. Nicotina provoacă vasospasm, ceea ce împiedică alimentarea normală cu sânge a penisului și realizarea unei erecții stabile. Consumul sistematic de alcool duce, de asemenea, la impotență sexuală. Alcoolul perturbă funcția hepatică și metabolismul, provocând un dezechilibru hormonal.

barbat care sta asezat pe marginea patului cu capul aplecat si o femeie se tine de cap alaturi
Medicamentele pentru tratamentul disfuncției erectile se numesc regulatori de potență

 

Adauga un comentariu