Cultural

Cine este adevărata soție a lui Toma Cuzin? Bărbatul a fost surprins în compania unei femei misterioase

Publicat: 15 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este adevărata soție a lui Toma Cuzin Bărbatul a fost surprins în compania unei femei misterioase
Toma Cuzin are o soție ce este artist plastic

Multe persoane s-au întrebat cine este și cum arată adevarata soție a lui Toma Cuzin. Actorul își ține partenera departe de ochii curioșilor. Soția sa este o persoană destul de discretă, rafinată și elegantă. Aceasta este artist plastic, provenind dintr-o familie de artiști.

De curând, bărbatul a fost surprins lângă o femeie misterioasă la festivalul Neversea. Zvonurile nu au întârziat să apară și s-a speculat că Toma Cuzin și-ar fi înșelat partenera. De asemenea, și despre Jean de la Craiova în vârstă de 51 s-a zvonit că ar fi călcat strâmb, însă artistul a precizat că nu s-a întâmplat niciodată. 

Cine este adevărata soție a lui Toma Cuzin?

Toma Cuzin este unul dintre actorii din serialul „Las’ Fierbinți”. Acesta interpretează personajul „Firicel”. Vedeta este o persoană discretă și își ține soția departe de ochii curioșilor. Bărbatul este căsătorit cu Cristina. Cei doi s-au cunoscut la vârsta de 16 ani și de atunci actorul nu a mai avut ochi pentru altă femeie. Aceasta este de profesie artist plastic, fiind cunoscută drept Cuzina. Partenera de viață a vedetei este specializată în colaje, iar printre cele mai apreciate lucrări ale sale se numără „Accesorii de Lux”.

Actorul a povestit că și-a cunoscut soția pe un lac, unde mergeau copii pentru a se scălda. Mai mult de atât, acesta a precizat că după ce a întâlnit-o nu a mai avut ochi pentru altcineva. 

„Am cunoscut-o pe un lac, unde se duceau copiii să facă baie. Am văzut-o şi trei ani n-am mai văzut nimic în faţa ochilor”, a declarat Toma Cuzin.

Când și-au început relația, artistul era miner. Acesta a povestit că intrase într-o familie de artiști, însă părinții soției sale l-au plăcut din prima. Tatăl Cristinei era inginer, iar mama sa profesoară de Română și Franceză. Bărbatul a spus că soacra sa l-a învățat gramatică, l-a învățat să vorbească și să scrie corect. 

„Ei m-au plăcut oricum, am avut o relaţie foarte bună. Mama ei, fiind profesoară de Română şi Franceză, chiar m-a învăţat gramatică. Mă hotărâsem să dau la Sport şi mama ei m-a învăţat să vorbesc, să scriu cât de cât corect şi aşa am intrat la Facultatea de Sport, dar nu am terminat-o, pentru că în 2002 m-am apucat de Actorie”, a spus actorul.

Actorul a fost surprins în compania unei femei misterioase

De curând, Toma Cuzin a fost surprins în preajma unei femei misterioase. Acesta a participat la festivalul Neversea, ce a avut loc la mare în perioada 7-10 iulie. Speculațiile au apărut imediat și s-a zvonit că bărbatul și-ar fi înșelat soția. Artistul a fost văzut lângă o femeie brunetă. Cei doi s-au distrat toată noaptea, au dansat și au vorbit. Toma Cuzin a dezvăluit în cele din urmă cine este persoana ce l-a însoțit la festival. Actorul a precizat că este doar o prietenă bună, iar relația lor este de natură profesională. 

„Respectiva domnișoară este o bună prietenă. Avem o relație profesională. Ea este partenera mea în cadrul Asociației «CUZIN TOMA – Dacă eu pot, poţi şi tu»”, a declarat vedeta.

Ba mai mult, Toma Cuzin a precizat că a fost însoțit și de către soție. În cele din urmă, actorul a spulberat orice mister, iar zvonurile au fost înlăturate. 

Adauga un comentariu