Cancan ultimă oră

Cine este, de fapt, Cristina, fosta soţie a lui Bănel Nicoliță şi de ce au divorţat cei doi

Publicat: 28 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vestea că Bănel Nicoliță a divorţat de Cristina a surprins pe toată lumea, având în vedere că relaţia lor părea una perfectă. Dar cum a început povestea lor de dragoste şi cine a fost fota soţie a fotbalistului?

Bănel Nicoliță şi Cristina s-au căsătorit în luna iunie a anului 2014, în Brăila, acolo unde s-a născut fotbalistul. Cristina era prezentată de ziarele din România ca fiind un etalon în materie de elegantă, dar mai ales de discreţie. “Arată mai ceva ca un fotomodel, poate concura oricând cu mare succes la un concurs de miss”, scria libertatea.ro la începutul relaţiei lor.

Bănel Nicoliță a cunoscut-o pe Cristina în anul 2008, pe vremea când juca în România. “Ne-am cunoscut la Brăila. Mi s-a părut un băiat cumsecade. Eu nu ştiam că joacă la Steaua. Mi-am dat seama că e cineva cunoscut, după reacţia celor din jur”, declară Cristina Pisica la începutul relaţiei cu sportivul.

Mai mult, atunci când s-au cunoscut, Cristina era studentă la Finanţe Bănci, iar fotbalistul evolua la Steaua. Au două fetiţe împreună şi au rămas în relaţii bune după despărţire.

De ce au divorţat

Potrivit impact.ro, relaţia dintre ei s-a răcit după ce Bănel Nicoliță şi-ar fi neglijat familia şi ar fi petrecut foarte mult timp să pună pe picioare scoala de fotbal de la Făurei.

“Au fost ani la rând în care el a plecat la Făurei, iar ea a rămas singură şi cu feţele şi cu grădiniţă. Dorinţa lui de a duce pe culmi acea echipă de fotbal l-a făcut să fie neglijent cu familia şi să cheltuiască bani peste măsură. Cristina îl certă mereu din această cauză. El şi ultimul leuţ îl dădea pentru echipa aceea de fotbal. La un moment dat, distanta şi-a spus cuvântul”, au declarant apropiaţi ai lui Nicolita, pentru sursa citată.

Bănel Nicoliță a avut ghinion și în afaceri

Anul trecut, Bănel Nicoliță – fostul jucător de fotbal la care Gigi Becali ținea atât de mult – a intrat în atenția unei firme care se ocupă cu recuperarea datoriilor. Asta după ce a ”reușit” performanța de a nu plăti… 7.000 de euro unei companii de telefonie mobilă.

În 2018 Bănel a încheiat un contract cu respectiva companie – pe firma sa -, fiind vorba despre 17 numere de telefon pentru care urma să achite aproximativ 300 de euro lunar. Conform contractului, Bănel Nicoliță a obținut 17 telefoane mobile, valoarea acestora ridicându-se la 7.000 de euro. Totuși, Bănel nu a plătit niciun ban în primele trei luni ale contractului, iar ulterior, din cauza faptului că facturile nu au fost achitate, cele 17 numere au fost închise.

Adauga un comentariu