Cancan ultimă oră

Cine este femeia care a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu parastasul Ionelei Prodan. Gabriela Lucuțar este supranumită „Regina Întunericului”

Publicat: 06 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este femeia care a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu parastasul Ionelei Prodan. Gabriela Lucuțar este supranumită Regina Întunericului
Cine este femeia care a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu parastasul Ionelei Prodan

Multă lume a observat-o pe femeia misterioasă care i-a dat o mână de ajutor impresarei astăzi, în cimitirul Bellu. Acum s-a aflat cine este „Regina Întunericului”, femeia care a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu parastasul Ionelei Prodan. Cu ce se ocupă, de fapt, Gabriela Lucuțar, așa cum se numește femeia în buletin.

Astăzi, 6 octombrie 2022, Ionela Prodan ar fi împlinit vârsta de 75 de ani. Cu această ocazie, Anamaria Prodan a organizat un parastas cu zeci de artiști invitați, cu mese îmbelșugate, în amintirea mamei pe care a iubit-o atât de mult

Cine este femeia care a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu parastasul Ionelei Prodan

La cimitir, impresara a fost însoțită și de fiica ei, Sarah. Cei prezenți au asistat la momente deosebit de emoționante, după ce cele două nu au mai rezistat și au izbucnit în plâns la mormântul Ionelei Prodan.

Anamaria Prodan a avut parte de un ajutor de nădejde cu parastasul mamei sale. Ceea care s-a asigurat că totul va decurge impecabil este supranumită „Regina Întunericului”. Gabriela Lucuțar este cunoscută celor din showbiz, dar și telespectatorilor, căci apare adesea la TV.

A fost invitată în mai multe emisiuni, precum „Vorbește Lumea” sau la „XNS”. Tot ea este și cea care s-a ocupat cu multă îndemânare de înmormântarea marelui actor Ion Dichiseanu.

Pe lângă organizarea unui eveniment de o asemenea amploare precum a fost parastasul de astăzi al Ionelei Prodan, Gabriela Lucuțar a sprijinit-o și moral pe Anamaria Prodan. A fost surprinsă în timp ce o ținea de braț pe impresară pe toată durata slujbei, atunci când aceasta a fost de-a dreptul copleșită de emoții, informează lpf.

Cu ce se ocupă Gabriela Lucuțar

Conform Fanatik.ro, „Regina Întunericului” a mers la cimitirul Bellu încă de la prima oră a zilei. A fost acolo de la 7 dimineața, ca să termine de pregătit tot meniul fabulos, dar și ca să facă ultimele aranjamente. Nu este deloc deranjată de porecla primită, ba chiar o folosește oricând cu mândrie. Gabriela Florentina Lucuțar este patroană de pompe funebre, dar mai deține și o clinică de înfrumusețare, informează Pro TV.

„Sunt regină în ceea ce fac! Sunt regina funeraliilor. (…) Acest eveniment îl fac să fie de top. Inmormântarea trebuie să fie de neuitat! Fiecare client de-al meu… eu trăiesc ce trăiește familia. Eu sunt acolo să le ofer sprijinul meu emoțional în primul rând. Eu sunt diferită de cei care sunt în branșa asta, a serviciilor funerare.

De ce? Pentru că mă ocup cu sufletul în primul rând. Nu fac treaba asta doar pentru partea financiară, ci asta știu eu și știe Dumnezeu. Fac lucrurile din suflet și mă atașez de fiecare caz în parte și nu plec de acolo până nu văd că familia este foarte mulțumită! Omul nu mă plătește pe mine la minut, la oră. Omul mă plătește la serviciu”, a povestit ea în trecut, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Adauga un comentariu