Cultural

Cine este fratele lui Dani Oțil. Cum se înțelege faimosul prezentator tv cu fratele său mai mare

Publicat: 12 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este fratele lui Dani Oțil. Cum se înțelege faimosul prezentator tv cu fratele său mai mare
Dani Oțil are o relație foarte bună cu fratele său, Dorin, însă acesta nu dorește să apară în lumina reflectoarelor.

Multă lume este dornică să afle cine este fratele lui Dani Oțil. Dacă pe celebrul prezentator îl știe toată lumea și este mereu în lumina reflectoarelor, altfel stau lucrurile când vine vorba de fratele său. Dorin Oțil are o familie frumoasă, însă nu dorește să apară în lumea mondenă. Acesta a încercat mereu să nu fie implicat în scandalurile din showbiz-ul autohton. Iată cum se înțelege faimosul prezentator tv cu fratele său mai mare.

Cine este fratele lui Dani Oțil

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Acesta are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Prezentatorul are o familie frumoasă de care este tare mândru și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de cuplu. De când a devenit tată, Dani Oțil radiază de fericire.

Puțini sunt cei care știu însă că acesta are un frate cu patru ani mai mare decât el, pe Dorin. Bărbatul este străin de lumea mondenă și nu i-a călcat pe urme fratelui său celebru. Dorin Oțil este căsătorit și are un copil. Acesta este o prezență rară în spațiul public, iar pe rețelele de socializare este extrem de discret. Dani Oțil a dezvăluit cum se înțelege cu fratele său și prin ce peripeții au trecut împreună în vremea copilăriei.

,,Nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După, relaţia s-a super sudat. E cu patru ani mai mare. (…) Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, tot el m-a bătut să mă las! (…) Nici nu se uită la emisiune… Nici nu știu dacă știe că mă ocup cu asta. Noi am avut o relație deschisă, atât de deschisă încât unul a trebuit să plece.”, a declarat acesta.

Dani Oțil se declară un bărbat împlinit în viața privată și se bucură din plin de rolul de tată. Acesta deține și o afacere de succes, un restaurant de lux. Acesta face furori și pe Facebook unde își surprinde fanii cu fotografii de familie.

Cum se descurcă prezentatorul în ipostaza de tată

Dani Oțil este mai fericit ca oricând și se declară un bărbat împlinit alături de soția sa și de băiețelul lor, Luca Tiago. Faimosul prezentator tv petrece cât mai mult timp cu fiul său, pe care îl răsfață mereu. Deși are un program încărcat, Dani Oțil reușește să îmbine profesia cu viața de familie.

Dani Oțil nu ezită să își surpindă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii emoționante alături de micuțul Tiago. Prezentatorul a postat și un mesaj pentru acesta, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

„Las și io asta aici, tată, ca peste 20 de ani să fim siguri că mă mai suni. Nu e obligatoriu. Peste 20 de ani o să ai fix cât aveam eu acu 20. Exact când am început sa îi sun pe ai mei mai rar. Și tot mai rar… Eu timpul nu îl mai pot da înapoi. Tu nu face ca mine, tată. Eu nu o să te deranjez. Nici tata nu m-a deranjat. Da tu sună-mă la sfârșit de vară să refacem poza asta. Tu vei fi tot mai înalt… io tot mai strâmb. De la un punct mă voi ține eu de tine. Sper sa îți fiu până atunci sprijin. Las poza asta aici… Ca într-o sticlă. Până pe 2042.”, a scris Dani Oțil pe Facebook.

Dani Oțil are o relație foarte bună cu fratele său, Dorin, însă acesta nu dorește să apară în lumina reflectoarelor. Bărbatul este extrem de discret și își ține familia departe de ochii curioșilor.

Adauga un comentariu