Cultural

Cine este Ionuț Dongo, prezentatorul emisiunii America Express 2023. Ce spune celebrul dansator despre perioada în care a lucrat la circ

Publicat: 11 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Ionuț Dongo prezentatorul emisiunii America Express 2023. Ce spune celebrul dansator despre perioada în care a lucrat la circ
La vârsta de 45 de ani, Ionuț Dongo are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă.

Multă lume este dornică să afle cine este Ionuț Dongo, prezentatorul emisiuni America Express 2023. Cunoscut cu numele de ,,Oase”, acesta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Fost dansator de breakdance, campion la kendama și om de televiziune, Ionuț Dongo se bucură din plin de aprecierea publicului. Oase este implicat într-un nou proiect și va prezenta faimoasa competiție America Express 2023 alături de Irina Fodor și de actorul Marius Damian. Dincolo de celebritate, Ionuț Dongo este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Puțini sunt cei care știu cu ce s-a ocupat artistul înainte să ajungă în lumina reflectoarelor. Iată ce spune celebrul dansator despre perioada în care a lucrat la circ.

Cine este Ionuț Dongo, prezentatorul emisiunii America Express 2023

Ionuț Dongo, cunoscut de public cu numele de ,,Oase”, este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta este bun prieten cu CRBL alături de care a format o trupă în urmă cu câțiva ani. Pe cei doi îi leagă o frumoasă prietenie, iar aventurile din competiția Asia Express de anul trecut i-au făcut să își depășească limitele.

Oase este dansator de breakdance, campion la kendama și prezentator tv. Artistul de o energie debordantă cucerește publicul de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Ionuț Dongo a dezvăluit recent cum a primit porecla de Oase și de ce a fost nevoit să renunța la cariera de dansator.

„Când m-am apucat de breakdance, toată lumea îmi zicea că nu am oase. Eram extraordinar de mobil, stilul meu era foarte flexibil. (…) A fost o perioadă extraordinar de mișto din viața mea și a fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am făcut vreodată. Să renunț la trupa mea (…). Nu vedeam un viitor din treaba asta. Nu puteam să percep cum aș putea de acum încolo să trăiesc. Prindeam reclame, filme (n.r. – figurații speciale), mă duceam la concursuri. Voiam să mă apuc de ceva cu care să pot să construiesc în viitor, să mă concentrez pe cariera mea. Am prins niște joburi și apoi am plecat la circ.”, a declarat prezentatorul emisiunii America Express 2023.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Ionuț Dongo este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Acesta evită să vorbească despre planul amoros și își ține familia departe de ochii curioșilor. La fel stau lucrurile și când vine vorba de Mihai Jurca. Îndrăgitul prezentator al rubricii meteo are o căsnicie fericită și se bucură din plin de rolul de tătic. De asemenea, faimosul om de televiziune Andi Moisescu este discret în privința familiei sale. Acesta se mândrește cu copiii săi și are doar cuvinte de laudă pentru partenera lui de viață, Olivia Steer.

Ce spune fostul dansator despre provocările din carieră

Ionuț Dongo a avut parte de multe încercări pe plan profesional. Puțini sunt cei care știu că faimosul dansator de breakdance a lucrat o perioadă la circ și a învățat să facă numere artistice spectaculoase ce l-au ajutat să se dezvolte în cariera sa. Câțiva ani, Oase a fost nevoit să se reinventeze și a plecat din țară. Artistul a dezvăluit cum a fost în perioada în care a lucrat la un circ în Anglia, dar mai ales care au fost cele mai grele momente din carieră.

„Când am ieșit afară, erau trei brazilieni cu un ATV, cu o bară așa deasupra și se dădeau peste cap. Ăsta a fost primul lucru pe care l-am văzut la circ. Mi-am spus că asta vreau să fac. Eu, fiind mai sociabil de fel, în trei secunde îi știam pe toți. Am plecat de la breakdance, am început să facem show-uri. Jonglez extraordinar de bine, cu orice. Făceam numere de echilibristică pe atunci, nu mai pot acum.”, a declarat acesta.

Pe lângă dans, Oase este pasionat și de kendama. Artistul a participat la Campionatul Mondial din Japonia și a organizat o tabără de kendama în România.

La vârsta de 45 de ani, Ionuț Dongo are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. Fostul dansator va prezenta faimoasa competiție America Express 2023 și este pregătit să îi încânte pe cei din fața marilor ecrane cu glumele sale savuroase. Artistul face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Adauga un comentariu