Radio

Cine este mama lui Alex Velea? Cum se înțeleg părinții artistului cu Antonia

Publicat: 11 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este mama lui Alex Velea Cum se înțeleg părinții artistului cu Antonia
Chiar dacă mama lui Alex Velea poate nu a fost de acord la început cu relația fiului său, se pare că acum se înțelege de minune cu Antonia

Mama lui Alex Velea este foarte apropiată de fiul său. Aceasta este mândră de el și îl susține în tot ceea ce face. Constantina este o femeie modestă, simplă și locuiește într-un apartament din Craiova împreună cu tatăl cântărețului.

Cu toate că artistul își mai dorește moștenitori, din păcate Antonia nu îi mai poate oferi. Se pare că vedeta ar putea avea probleme de sănătate dacă ar rămâne din nou însărcinată.

Cine este mama lui Alex Velea

Multă lume îl cunoaște pe Alex Velea, dar puțini știu cine e mama acestuia. Artistul seamănă leit cu femeia ce i-a dat viață. Constantina este foarte apropiată de fiul său și primește vizite periodice de la cântăreț. Părinții solistului sunt descriși de către vecinii lor ca fiind persoane simple și respectuoase. Cei doi se află la vârsta pensionării și locuiesc într-un bloc din Craiova. 

„Amândoi sunt niște oameni extraordinari. Se au bine cu toată lumea din bloc. Sunt oameni la locul lor, cumsecade, respectuoși, își văd de viața lor. Sunt niște oameni simpli, pensionari. N-au fițe și sunt de ajutor. Și Alex este respectuos. Dacă te întâlnești de șase ori cu el pe scări, de șase ori te salută.”, a declarat un vecin.

Cu toate că acum părinții artistului îi acceptă partenera, în trecut aceștia nu erau încântați de relația pe care o avea Alex Velea cu Antonia. Mai mult de atât, cu ceva timp în urmă unii vecini spuneau că Ion și Constantin Velea nu voiau ca artista să vină în casa lor. Acestora le era rușine de faptul că băiatul lor își părăsise soția pentru mama copiilor lui. Totuși, la momentul actual mama lui Alex Velea și Antonia se pare că se înțeleg de minune. 

Alex Velea, despre Antonia: „Dacă ar rămâne însărcinată, ar exista posibilitatea să fie niște probleme”

Artistul are alături de Antonia doi copii. Cântărețul a declarat într-un interviu că își mai dorește moștenitori, dar din păcate partenera sa de viață nu mai poate aduce pe lume un alt copil. Frumoasa șatenă este mamă a trei copii, o fetiță și doi băieți. Dacă ar mai avea încă o sarcină, aceasta ar putea avea probleme de sănătate. Alex Velea a precizat că iubita sa are deja trei cezariene și nici grupa sangvină nu îi mai permite să aibă un alt copil. 

„Eu îmi mai doresc copii, dar deja după trei cezariene, are și RH-ul negativ… Nici grupa sangvină nu îi mai permite să mai aibă alt copil, dar și dacă ar rămâne însărcinată, ar exista posibilitatea să fie niște probleme. Mie mi-ar fi plăcut să avem mai mulți, să avem o familie mare.”, a declarat cântărețul. 

Mai mult de atât, acesta a precizat că nu este un bărbat gelos. Chiar dacă Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România și mulți bărbați o doresc, Alex Velea are încredere în mama copiilor săi. Relația celor doi este bazată pe iubire și respect și nu a avut niciodată suspiciuni în privința ei. 

„Nu sunt gelos pe Antonia. Am învățat să nu fiu, pentru că la cât e de frumoasă, aș fi înnebunit. Am încredere maximă în ea, cum e valabil și reciproc, pur și simplu avem o relație normală.”, a precizat vedeta. 

Chiar dacă mama lui Alex Velea poate nu a fost de acord la început cu relația fiului său, se pare că acum se înțelege de minune cu Antonia. Mai mult de atât, și artista merge la ea în vizită. 

Adauga un comentariu