Cancan

Cine este Otniela Sandu? Iată povestea de viață a concurentei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Publicat: 14 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Otniela Sandu Iată povestea de viață a concurentei de la Bravo ai stil Celebrities
Otniela, în vârstă de 32 de ani, se descrie ca fiind o persoană care atrage atenția, datorită personalității și a aspectului ei fizic.

Otniela Sandu se numără printre concurentele „Bravo, ai stil! Celebrieties”, din acest sezon. Ea a mai participat și la alte emisiuni televizate precum, „Ferma” și „Supraviețuitorul”.

Otniela Sandu este o prezență discretă în mediul online. Însă, fiind de o frumusețe cum rar îți este dat să vezi, ea nu este trecută cu vederea de nimeni. Blondă și cu ochi albaștri, concurenta emisiunii de la Kanal D fură privirele tuturor. Pentru că și-a dorit să fie remarcată și pe plan vestimentar, Otniela Sandu a ales să participe la show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities”, alături de Viviana Sposub, Ruxi, Mădălina Pamfile, Anda Adam, Sensy, Ioana Filimon, Carmen Negoiță și Raluca Dumitru. În rândurile următoare, vă vom prezenta povestea sa de viață.

Detalii inedite despre Otniela Sandu: Vârstă, copilărie

Otniela, în vârstă de 32 de ani, se descrie ca fiind o persoană care atrage atenția, datorită personalității și a aspectului ei fizic. Este o fire răbdătoare, amabilă, sensibilă și feminină. Uneori, poate fi impulsivă, dar și răsfățată.

De multe ori, Otniela a fost comparată cu Shakira, datorită asemănării cu celebra cântăreață.

Otniela Sandu cu părul creț

„Am avut o copilărie fericită, o copilărie în care am călătorit foarte mult şi am avut parte de evenimente interesante, care m-au ajutat să mă dezvolt armonios. Consider că o parte negativă a copilăriei mele este faptul că am fost foarte răsfăţata de părinţi şi de cei din jurul meu.

Lucrul acesta cred că şi-a lăsat o amprentă asupra mea, prin faptul că am avut şi am făcut mereu ceea ce am vrut şi nu prea am ştiut să apreciez ce am la adevărata valoare. Iar uneori chiar am crezut că merit mai multe lucuri decât probabil mi se cuveneau.
Sunt o persoană care atrage atenţia uşor datorită personalităţii şi a aspectului fizic.

Am foarte multă răbdare atunci când îmi doresc ceva, sunt amabilă, sunt sensibilă la cei din jurul meu, am o formă fizică armonioasă, sunt o persoană care ştie să îi influenţeze pe cei din jurul ei. Rudele spun că sunt sensibilă, feminină, darnica, sociabilă, că am simţul umorului,că sunt inteligenta. Iar la defecte, cei mai mulţi spun că îmi pasă prea mult de ceea ce spui alţii despre mine, că încerc să îi mulţumesc prea mult pe cei de lângă mine şi că acord prea mult credit celor de lângă mine, că sunt impulsivă, uneori şi răsfăţată.”, a povestit Otniela într-un interviu.

Cu ce se ocupă și care este secretul siluetei Otnielei Sandu?

Otniela a absolvit Facultatea de Jurnalism, iar în prezent este actriță și influencer. În urmă cu mai mulți ani, ea a fost și make-up artist, având o pasiune pentru acest domeniu de la o vârstă fragedă. Așa cum ea a declarat, primii bani i-a câștigat cu ajutorul machiajului.

Cu toate acestea, actoria rămâne pentru ea prima dragoste.

“Am rămas make-up artistul meu personal. Este o pasiune pe care o am încă din copilărie şi un mod prin care mi-am câştigat primii bani singură. Dar tot actoria rămâne prima mea dragoste. Îmi amintesc că atunci când eram întrebată, la grădiniţă, ce anume mi-ar plăcea să devin când am să fiu mare, spuneam că actriţă sau prezentator de ştiri. În copilărie, aveam o cutie cu o gaură mare în centru, prin care citeam şi inventam ştiri. Iar în „pauzele de publicitate“, organizam diferite scenete în care tot eu jucam personajul principal. Acum, am ajuns pe un drum în care pot face paşi spre lucrurile care mă fac cu adevărat fericită.” a precizat Otniela pentru OKmagazine.

Nu multă lume știe, dar Otniela nu este adepta dietelor. Se menține în formă cu ajutorul sportului și al alimentației.

“Nu sunt adepta dietelor şi nici nu pot spune că mă preocupă atât de tare acest aspect. Încerc mereu să păstrez un echilibru între ce mănânc şi sport. Sunt o pofticioasă, nu rezist în faţa dulciurilor, aici aş avea nevoie de mai multă voinţă. De exemplu, acum două seri am dat iama în borcanul de dulceaţă cu vişine amare, dulceaţa mea preferată. Am mâncat destul de multă, aproape jumătate de borcan, dar am avut grijă să nu sar peste ora de sport. În general, consum multe fructe şi legume, beau multă apă şi fac sport.”

Cine este iubitul Otnielei Sandu?

Otniela Sandu și Radu Constantin formează o relație de mai multe luni. El se ocupă de vlogguri educative, sketch-uri și seriale, cum sunt ”Școala invers” și ”DM”. Otniela a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre începutul relației lor:

”La început am făcut un lucru frumos, un deşert, dar el în loc să aprecieze treaba asta, zice că am vrut să-l omor. Eu făceam bomboane de mult timp, le-am verificat, dar a ajuns un sâmbure în el cu care era să se înece. Eu n-am crezut și i-am cerut să-mi aducă sâmburele, pe care mi l-a adus într-o cutie de inel și acum îl am. Aș vrea a opta zi pentru ca el să fie doar cu mine, pentru că e foarte ocupat.”, a declarat Otniela Sandu.

Otniela Sandu și Radu Constantin

De ce a ales Otniela Sandu să participe la „Bravo, ai stil! Celebrities”?

Otnielei i s-a părut interesantă propunerea de a participa la show-ul de la Kanal D, dat fiind că a luat parte doar la emisiuni cu tematică sportivă. În acest fel, spune ea, iese din zona de confort.

„Am dat curs tuturor provocărilor cu o componentă sportivă, însă nu am încercat nimic ce ţine de fashion. Mi s-a părut interesantă propunerea, am răspuns afirmativ şi vedem ce iese.

Sunt un om care încearcă de fiecare dată lucruri noi, care mă scot din zona mea de confort. În viaţa de zi cu zi îmi fac destul de repede ţinutele şi rar port hainele aşa cum le achiziţionez. De obicei le dau o altă interpretare. Nu ştiu dacă toate sunt reuşite din punct de vedere stilistic, dacă ne luăm după nişte reguli, dar dacă mie îmi plac şi mă simt bine, transmit mai mult decât dacă aş purta o ţinută clasică, purtată după reguli.”, a spus Otniela Sandu.

Adauga un comentariu