Cancan ultimă oră

Cine îi ajută pe Lele și Andra Volos cu creșterea fetiței. Manelistul a făcut noi declarații despre fiica sa, Kim: „E foarte greu”

Publicat: 21 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine îi ajută pe Lele și Andra Volos cu creșterea fetiței. Manelistul a făcut noi declarații despre fiica sa Kim E foarte greu
Andra Volos și Lele au devenit părinți la finalul anului 2023

Lele și Andra Volos Trăiesc o frumoasă poveste de iubire și pot spune că sunt împliniți din toate punctele de vedere. Aceștia formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din România.

După ce, la finalul anului 2023, Lele și Andra Volos au devenit părinți de fată, acum cei doi se pregătesc de cele mai frumoase evenimente din viața lor. Însă, interpretul de muzică de petrecere a vorbit și despre ajutorul pe care îl primesc el și partenera lui, atunci când sunt plecați la evenimente. Iată ce dezvăluiri a făcut Lele, exclusiv într-un interviu televizat.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andra Volos și Lele trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul românesc. Cei doi radiază de fericire și se simt mult mai împliniți de când în viața lor a apărut micuța Kim.

Cine îi ajută pe Lele și Andra Volos cu creșterea fetiței

Cu puțin timp în urmă, într-un interviu acordat, Lele și făcut noi dezvăluiri despre venirea pe lume a fiicei sale, Kim.

Mai exact, manelistul a vorbit despre cum arată viața lui de când în familie a apărut flota pe care o are alături de Andra Volos.

„De două luni de zile a venit Kim. Nu prea dormim din cauza ei deloc, nici eu și nici Andra. Facem cu schimbul.”, a declarat Lele.

Întrebat cine îl ajută cu creșterea micuței atunci când el și iubita lui au treabă, interpretul de muzică de petrecere a mărturisit că mama sa este cea care stă cu micuța Kim în aceste situații.

„Mama mea mai stă cu ea, ne ajută. Este foarte greu pentru Andra. Eu nu prea am timp, cânt. Când vine mama mea o mai lăsat pe cea mică cu ea.”, a mai povestit artistul.

Manelistul a făcut noi declarații despre fiica sa, Kim

De asemenea, artistul recunoaște că venirea pe lume a fiicei sale, Kim, i-a apropiat și mai mult pe el și viitoarea lui soție, Andra Volos.

„De când a venit Kim ne-am unit mult mai tare. Este un lucru frumos. Ne-a făcut să fim mult mai aproape unul de celălat.”, a mai adăugat el.

Lele şi Andra Volos se pregătesc de nuntă

Lele a mărturisit, în direct, că, odată cu evenimentul de botez al fiicei sale, Kim, va avea loc și cununia civilă dintre el și Andra Volos. Însă, interpretul de muzică de petrecere are gânduri mult mai mari și a dezvăluit că vrea să facă și nunta alături de cea care i-a furat inima i i-a dăruit, totodată, l-a făcut tată pentru a doua oară.

„Vine și botezul. Am stabilit deja când îl vom face, în luna iulie. O să fie foarte frumos, am pregătit multe lucruri pentru botezul lui Kim. Andra o să se ocupe de acest eveniment, să facă ce vrea ea. Am început să ne pregătim.”, a declarat Lele, în urmă cu puțin timp, în cadrul aceluiași interviu.

Adauga un comentariu