Local

Ciprian Paraschiv, preşedintele Politehnicii Iași răspunde la 7 întrebări esenţiale

Publicat: 15 mart. 2021
Ciprian Paraschiv, președintele Politehnicii Iași, a menţionat luni, 15 martie 2021, ce se întâmplă în aceste momente la clubul de fotbal din Copou

Preşedintele Politehnicii Iaşi a răspuns sincer la şapte întrebări de interes în momentul de față. Ciprian Paraschiv a menţionat luni, 15 martie 2021, de ce a tăcut până acum, de ce nu mai tace, de ce crede că a căzut în dizgraţie, de ce rămâne la Poli, ce se întâmpla în aceste momente la clubul de fotbal din Copou, ce se poate face şi care sunt aspectele de care-i pare cel mai rău.

„1. De ce am tăcut până acum?
Pentru a-i lăsa pe cei care au preluat controlul asupra clubului și care nu mi-au adresat nicio întrebare când au luat deciziile care au aruncat clubul în haos să lucreze în liniște. Ei m-au sabotat, eu îi las să lucreze. Chestii de caracter…

2. De ce nu mai tac?
Pentru că au apărut mult prea multe mizerii. Ultima, legată de Nicolo Napoli. Bietul Nicolo ar fi stat două săptămâni în carantină dacă nu semnalăm faptul că nu avea testul Covid la biletul de avion luat de către CD. Iar dacă nu sunăm la hotel că să i se permită cazarea, Nico ar fi dormit în holul gării.

3. De ce cred că am căzut în dizgrație?
Ambrosie i-a atacat, pe rând, pe toți cei care și-au dat seama de valoarea și caracterul lui, îndepărtându-i. Întâmplător sau nu, a început să-i sape după ce nu a mai controlat sau era în pericol să nu mai controleze clubul financiar și să beneficieze de avantaje materiale fără să miște un deget. Au pățit-o Prunea, Zaporojanu cu Fotbal Hebdo, Sabo. Acum, după ce i-am tăiat sinecura, sunt eu pe listă.

4. De ce rămân?
Pentru club și pentru că cineva trebuie să spună adevărul la finalul zilei.

5. Ce se întâmplă acum la club?
E un “haos controlat”, care apare după fiecare an electoral în multe comunități.
Jucătorii îmi spun că vor să depună notificări, partenerii atrași susțin că vor să plece, suporterii sunt scârbiți. Nu pot fi supărat pe niciunii, ei au crezut în mine și într-un proiect. Iar acest proiect de viitor nu mai poate fi continuat decât printr-o reformă totală.

Și că tabloul lui Munch (cel cu Scream) să fie complet, am auzit că în curând, Adrian, copil de casă, mangafa iubitoare de arginți nemunciți, ar pleca în vacanță vreo două luni în America!?! Și că ar vrea să preia conducerea în vară, în Liga a II-a, acolo unde și-a dorit încă din sezonul trecut să ajungem!
Efectiv, e de noaptea minții, comentariile sunt de prisos!!!

6. Ce se poate face?
Cu Prepeliță antrenor, care nu are nici licența B, FC Argeș s-a redresat. Noi, cu un nume mult mai important, simbolul nostru, Andrei, care are licența A, nu am ieșit din criză. Asta doar din cauza sabotajelor!
Singura speranță este implicarea rapidă a Consiliului Local. Îmi doresc să prezint documentele reale, nu cele date în presă de sabotori, din biroul unde se încalcă flagrant legea, și un plan de redresare.

7. De ce îmi pare rău?
Am făcut și eu greșeli, nu sunt un om perfect, dar corectitudinea, pasiunea și sufletul pus pentru această echipă nu-mi pot fi puse la îndoială.
Îmi pare rău pentru că eu cred că echipa poate să renască, că încă se poate salva. Asta doar cu profesionalism, cu susținere din partea tuturor, nu cu sabotaje și alte planuri ascunse prin palat. Un palat condus de un primar care are dreptate. Nu am stofă de general. De generalul Basta…

Nota Bene: generalul Basta este cel care a plănuit uciderea mișelească a lui Mihai Viteazul, domnitorul care a unit românii”, a transmis Ciprian Paraschiv, preşedintele Politehnicii Iaşi.

Comentarii
 • Oare nu ii este rusine ca ia 4000 euro pe luna si rezultatele is cu minus???? Ce a facut pentru Polu, ce a facut pentru juniori? Pacat ca lumea nu vede.
  Demisia ar fi foarte binevenita!
  Nu ai rezultate, pleci
  Ai cumparat jucatori nevalorosi, si ati facut manarii DEMISIA

 • Un proverb spune : ,, ‘geaba vrei, trebuie sa si poti ” ori voi nu puteti cu un lot de 3-4 fotbalisti si restul ,,sportivi” , poate veni mama antrenorilor ca tot liga II scrie pe Poli-Iasi.Asa ca primarul trebuie s a ia decizia cea mai inteleapta , destituirea intregului staff, si pregatirea echipei pt liga II , cu un lot si staff nou capabil sa promoveze cit mai repede .

 • Chirica e mai rău decât Nechita. Chirica vrea la club doar sclavi prin care sa spele bani publici. Prunea îi dădea peste nas.Chirica vrea pupincuriști loiali

 • Fututeas in gura Paraschine ca te-ai făcut cât un porc de 127 de kile nesimtitule de cand manaci nani la iasi, prostane!!!!
  Iar labagiul de ambrosie freca pula la Carrefour felicia aseara la ora 19 in loc sa i suga in pula pe folbalisti pana la cluj si inapoi

Adauga un comentariu