Local

Circ în comuna ieșeană Dumești! Multiplul campion național la box neagă toate acuzațiile care i-au fost aduse: „Eu cu fratele meu nu am făcut nimic” – FOTO/VIDEO  

Publicat: 19 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Circ în comuna ieșeană Dumești Multiplul campion național la box neagă toate acuzațiile care i-au fost aduse Eu cu fratele meu nu am făcut nimic  FOTOVIDEO  
Multiplul național la box neagă toate acuzațiile care i-au fost aduse

Circ în satul Hoisești, comuna ieșeană Dumești, după ce în data de 13 aprilie 2023 a avut loc o scenă macabră care a început la barul din sat și s-a terminat în plină stradă. Printre cei implicați se numără și Eusebiu Tarzoman, multiplu campion național. Acesta neagă toate acuzațiile care i-au fost aduse și susține că nici el și nici fratele său nu sunt implicați în această bătaie

Proprietarul celei mai mari ferme de oi din comuna Dumești, Gheorghe Armanu, a primit o bătaie soră cu moartea de la Florin Cucurdel, poreclit drept Pârjoală. Cei doi erau într-un conflict mai vechi care a degenerat în seara din 13 aprilie 2023. Nepoata persoanei vătămate, Mălina Adam, afirmă că unchiul său și-a amintit pas cu pas tot ce s-a întâmplat în seara menționată și face niște mărturii halucinante.

Acesta este convins că a fost bătut de Eusebiu Tarzmon și de Claudiu, fratele său, până a ajuns să se înece cu sânge, fiind lăsat să zacă acolo.

Multiplul camp ion național la box neagă toate acuzațiile care i-au fost aduse

Clipe de coșmar pentru familia fermierului. În seara din data de 13 aprilie, Gheorghe Armanu, în vârsta de 40 de ani, a fost bătut cu sălbăticie de către Florin Cucurdel, chiar la cârciuma la care obișnuiau să meargă. În acel moment, proprietarul barului, Nelu Moisă, ar fi închis magazinul și i-a scos pe cei doi afară.

Apropiații victimei sunt indignați de faptul că acesta ar fi văzut cum Gheorghe este fugărit de făptaș și de încă câțiva oameni, dar nu a intervenit în nici un fel, nici măcar să anunțe organele de poliție. Multiplul campion național la box neagă toate acuzațiile care i-au fost aduse și susține cu tărie că nici el și nici fratele său nu au fost implicați în lupta din comună.

„Încetați cu toate. Eu cu fratele meu nu am făcut nimic, așa cum se poate vedea și pe filmare”, menționează Eusebiu Tarzoman.

Bărbatul a ajuns în Unitatea de Primire Urgențe (UPU) Iași din cadrul Spitalului Clinic de Urgențe „Sf. Spiridon” cu răni și vânătăi pe tot corpul, cu niște dinți rupți și multe lovituri în zona capului și a ochiului. Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, șefa SMURD Iași, a transmis câteva detalii despre starea lui de sănătate.

„Este internat la ORL, pe secție, TCF, fractură perete lateral sinus maxilar stâng și hematom laterocervical”, declară pentru reporterii BZI prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Polițiștii au deschis o anchetă

Cu toate că Gheorghe Armanu a fost lăsat să zacă într-o baltă de sânge și ar fi făcut un atac de panică în acel moment, acesta a reușit să apeleze numărul unic 112, pentru a cere ajutorul organelor de poliție.

„La data de 13 aprilie a.c., polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Lețcani au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, de către un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se afla pe raza comunei Dumești a fost agresat de un cunoscut.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în vederea luării măsurilor legale”, declară reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Rămâne de văzut ce vor descoperi polițiștii ieșeni în ancheta pe care au deschis-o și cine se va dovedi a fi autorul bătăii sângeroase din comuna ieșeană Dumești.

Adauga un comentariu