Mozaic muzical

Claudia Ghițulescu a pierdut sarcina. Semnul divin care a prevestit nefastul eveniment

Publicat: 15 mart. 2021
Claudia Ghitulescu cu lacrimi pe obraji
Claudia Ghitulescu a vorbit despre tragicul episod cand a pierdut sarcina

Celebra cântăreață de muzică populară Claudia Ghițulescu a pierdut sarcina pe care și-a dorit-o extrem de mult. Artista susține că înainte ca nefastul eveniment să se petreacă, aceasta a primit un semn divin. Pe lângă faptul că aflase de aventura pe care o avea soțul ei, cântăreață a fost nevoită să treacă și prin pierderea unei sarcini.

Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, artista a spus că doar cu ajutorul lui Dumnezeu a putut să treacă peste acest episod tragic.

Cântăreață de muzică populară Claudia Ghițulescu a pierdut sarcina

Claudia Ghitulescu susține că pierderea sarcinii i-a fost prevestită de un semn divin, pe care târziu l-a băgat în seamă.

„Cea mai mare dramă a fost că mi-am pierdut copilașul. A fost pentru prima dată în viață când nu am mai putut, am zis că acolo e sfârșitul meu, nu-mi găseam putere să mă adun. Cred că doar Dumnezeu, o minune, mi-a dat putere. Înainte cu două săptămâni am avut un vis, mi-a apărut o femeie în vis și mi-a zis să pun niște perdele.

Atunci eu i-am zis că nu mă urc că eu sunt atentă pentru că sunt însărcinată. Și ea mia zis: «Cine ți-a zis că ești însărcinată?» Și zic că am văzut la ecografie, i-am auzit inima, iar ea mi-a spus atunci că nu va avea nicio inimă. Atunci nu m-am gândit, dar după mult timp mi-am adus aminte”, a spus Claudia Ghițulescu la Antena Stars.

Vedeta a încercat vreme îndelungată să rămână însărcinată

Încă de când era mică, visul cântăreței a fost să devină mamă și să aibă mulți copii. Până acum soarta nu a fost de partea ei și până să reușească să rămână însărcinată a trecut pragul mai multor medici.

„Mi-am dorit familie şi copii de când mă ştiu. După ce am făcut nunta, trebuia să se întâmple şi… am mers să fac analize. Anul trecut analizele erau ok, apoi am mers la un doctor şi mi-a aruncat dosarul pe masă. M-am dus şi a două oară şi am ieşit plângând de la doctor. Am mers la un alt doctor mi-a spus un diagnostic, am ieşit plângând şi de acolo. Am fost la alt doctor, mi-a spus că am un chist care poate fi operat, m-am programat la operaţie şi mi s-a spus că nu am niciun chist.

Am fost în total la 10 doctori şi nimeni nu mi-a spus acelaşi lucru. Am fost la un alt medic care mi-a dat vitamine şi m-a pus să îmi fac analizele uzuale. Am o mare lipsă de fier, anul trecut valoarea era normală. Iau fier fiole şi pare că sunt un alt om, de când am descoperit sunt mai liniştită”, a mai declarat Claudia Ghițulescu.

Claudia Ghitulescu, detalii șocante despre divorț

Cântăreaţa și-a dat seama care era motivul pentru care soțul ei nu voia să rezolve problemele pe care le aveau în căsnicie. Pentru că gândul lui era în alta parte.

„Acum sunt foarte bine, nu mai vrea să mă uit în trecut. Asta este viață, merge mai departe. Nu stiu ce s-a schimbat intre noi. Acum sunt în momentul în care descopăr multe lucruri din trecut. Prima data când am aflat de aceasta relație cu o copila a fost un mare soc. Nu mă așteptam la ce s-a întâmplat în căsnicia mea. Orice îi spuneam îl deranja și eu nu înțelegeam,” declara artista la acea vreme.După ce a aflat de aventura sotului, Claudia Ghițulescu a pierdut sarcina pe care și-a dorit-o extrem de mult.

Adauga un comentariu