Cancan

Claudia Pătrășcanu, deranjată de atitudinea lui Gabi Bădălău. Ce le-a spus fostul ei soț copiilor

Publicat: 23 nov. 2022
Claudia Pătrășcanu deranjată de atitudinea lui Gabi Bădălău. Ce le-a spus fostul ei soț copiilor
Claudia Patrascanu sustine ca este terorizata de Gabi Badalau

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt din nou în mare scandal, cu toate că lucrurile ar fi trebuit să se încheie între ei după prounțarea divorțului și după decizia instanței ca cei doi băieți ai cuplului să locuiască cu mama.

Artista susține e urmărită și că fostul ei soț a pus oameni pe urmele sale pentru a vedea tot timpul ce face, cu cine iese și cum își desfășoară activitatea. Claudia Pătrășcanu e extrem de deranjată după ce Gabi Bădălău a spus în presă că ea ar avea un iubit, iar mai mult, aceasta le-a spus chiar și copiilor lui că mama lor are un nou bărbat în viața sa.

Claudia Pătrășcanu, deranjată de atitudinea lui Gabi Bădălău

”Copiilor le-a zis tot așa că am o relație. Eu dacă voi avea o relație sunt atât de capabilă încât să-mi aleg un om singur, un om bun pentru mine și pentru copii, că la un moment dat asta se va întâmpla și consider că merit să fiu și eu cu cineva în viața aceasta. Nu o să fiu singură până la moarte. Dumnezeu a lăsat ca oamenii să fie doi. Eu i-am explicat și lui, el încearcă să îndocrineze copiii, el și familia lui, că eu aș fi cu cineva, că eu trăiesc”, a spus Claudia Pătrășcanu, pentru Spynews.ro.

Artista susține că e dreptul ei să le spună ea copiilor dacă în viața sa a apărut un iubit, însă i se pare normal ca cei mici să audă asta de la ea, nu de la fostul ei soț. Totodată, vedeta nu înțelege de ce lui Gabi Bădălău i se pare deplasat ca și ea să-și refacă viața, așa cum și el și-a refăcut-o după ce au anunțat că se separă.

”E dreptul meu să le spun eu copiilor, atunci când voi fi pregătită. Eu voi considera dacă am o relație sau nu și eu am drept să spun lucrul acesta. Până la urmă dacă aș avea o relație aș da în cap cuiva? Eu tind să cred că dacă mă urmărește continu și după divorț că a făcut o obsesie pentru mine”, a mai zis ea.

Gabi Bădălău încearcă să intervină în tot ceea ce ea face

Vedeta mărturisește că Gabi Bădălău încearcă să intervină în tot ceea ce ea face, totul pentru a nu o lăsa să fie fericită. Cântăreața susține că bărbatul știe tot ce mișcă, căci oamenii săi o urmăresc la orice pas.

Claudia Pătrășcanu precizează că e normal să meargă să cânte, să meargă la evenimente și să facă muzică pentru că aceasta este meseria ei și trebuie să-și câștige existența pentru a putea să le ofere copiilor cel mai bun trai, căci susține că datorită ei sunt îmbrăcați, spălați, au frigiderul plin.

”Omul acesta nu vrea să fiu cu nimeni, nu vrea să existe nimeni în viața mea și a copiilor, sunt foarte dezamăgită că nu mă lasă să trăiesc viața liniștită. Stă pe urmele mele de mai mult de jumătate de an, două mașini îmi stau la poartă, unu la poartă, unu după mine, când vin acasă, când ies, când plec, i-am zis că nu mai vreau să fac plângeri la poliție.

Copiii văd cum sunt urmărită. Un om și un tată nu ar trebui să se bucure ca mama crește copiii frumos, că mama e fericită, că muncește? Normal ca trebuie să muncesc pentru copii, datorită mie copiii cresc de câțiva ani frumos, sunt îmbrăcați, datorită mie au frigiderul plin. N-a venit niciodată cu vreo sacoșă de mâncare la copii, niciodată în trei ani de când ne-a dat afară din casă”, a mai zis Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.
Adauga un comentariu