Cancan ultimă oră

Claudia Pătrășcanu, despre declarațiile Biancăi Drăgușanu: „Nu știu ce legătură are această femeie cu viața mea”

Publicat: 04 mart. 2021
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și-a lansat o nouă piesă, iar cu această ocazie a fost invitată în platoul unei emisiuni de la Antena Stars. Aici, a vorbit despre aspectele vieții sale din ultima vreme.

Vedeta s-a trezit, peste noapte, într-un trio amoros. De aceea, a fost nevoită să răspundă unor întrebări, ce vizează cele mai recente declarații ale Biancăi Drăgușanu, în care o acuza că este o mincinoasă.

„Nu știu ce legătură are această femeie cu viața mea, cu viața, căsnicia și viețile noastre și nu vreau să comentez absolut nimic, pentru că nu are chiar nicio legătură.

Fiecare să-și vadă de treaba ei. Nu o cunosc, nu mă cunoaște, atunci să nu ne permitem cumva să vorbim prea multe. Nu o cunosc personal, nu am văzut-o niciodată.

Da, au fost câteva mesaje de bun-simț, adică nimic deranjant, consider eu, și au fost într-un moment în care încă soțul meu mi-ar fi transmis mie ceva”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Declarația Biancăi Dragușanu despre Claudia Pătrășcanu

Acum câteva zile, Bianca Drăgușanu a comentat declarațiile lui Gabi Bădălău, în care spunea că atunci când a mers la Constanța să își ia copiii, a fost scuipat de Claudia Pătrășcanu.

Blondina a declarat că nu dorește să se implice în conflictul dintre cei doi, însă a ținut să precizeze că soția lui Gabi Bădălău a început să își arate adevăratul caracter.

„Nu știam. Pe fiecare om îl definesc acțiunile lui. Nu este războiul meu, este războiul lui. Încep să se vadă caracterele oamenilor”, a spus vedeta la XNS, de la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu aduce acuzaţii grave la adresa lui Gabi Bădălău

Fosta soţie a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu, este convinsă de faptul că acesta este “dependent” de substanțe interzise. Ea dezvăluie că fiii ei vin șocați acasă și au ajuns să mimeze cu păpuși „niște acțiuni din zona sexuală, niște perversiuni sexuale”.

„Acest om vine agitat și își ia copiii. Vine drogat să ia copiii. Sunt probe la dosar. Vine cu tot felul de șoferi dubioși după el, din anturajul lui. Omul cu care a venit ultima oară să ia copiii e prieten cu Bianca și fostul ei soț, Alex Bodi. El nu are carnet. El este un pericol! Copiii mei povestesc niște acțiuni din zona sexuală, niște perversiuni sexuale. Copiii vin șocați, au ajuns copiii să mimeze cu păpuși ce se întâmplă acolo. Aceste pastile i-au nenorocit mintea. El e dependent, el intră în sevraj. Nu mai știe de capul lui. El, când a făcut testul, a stat două zile și nu a luat nimic. Așa a ieșit negativ. De trei luni se întâmplă lucrurile astea”, a susținut Claudia Pătrășcanu lui Capatos.

În cadrul unei intervenţii telefonice Gabi Bădălău s-a apărat de acuzațiile fostei soții.

„Printre multele lucruri inventate, a venit și această acuzație. Am fost la o clinică privată, am făcut testul. Mă duc la IML, cer test din firul de păr, iar doctorul de acolo îmi spune că nu se face în România. I-am spus Claudiei că îl fac în Germania sau la Viena, dar dacă iese testul negativ, să mă lase să plec în Dubai cu copii, să-mi dea procură. Nu a vrut. Ce vrea să mai fac? Să mă testez zi de zi? Carnet de conducere am, vin cu șofer ca să mă joc cu copiii în spate în mașină. Copiii îşi doresc să stea la mine, nu mai vor la ea”, a spus Gabi Bădălău.

Adauga un comentariu