Cancan ultimă oră

Claudia Pătrășcanu îi aniversează ziua de naștere fiului ei. Cântăreața i-a organizat o petrecere cu un decor deosebit: ”Exact cum și-a dorit Gabriel”

Publicat: 26 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Este motiv de sărbătoare în familia Claudiei Pătrășcanu. Fiul ei și al lui Gabi Bădălău a împlinit 8 ani, iar astăzi, mama lui i-a organizat o petrecere deosebită, cu un decor de vis. Cântăreața a publicat primele imagini de la locația aleasă, înainte ca petrecerea să înceapă.

Claudia Pătrășcanu are doar motive de bucurie. După ce a instanța a stabilit ca cei doi copii să locuiască împreună cu ea, cântăreața poate să sărbătoarească aniversarea fiului ei, Gabriel, în liniște și fericire. Așadar, Claudia a decis să îi organizeze o petrecere deosebită, la un local pe care l-a decorat exact așa cum și-a dorit fiul ei.

Claudia Pătrășcanu i-a organizat o petrecere deosebită fiului ei

Claudia Pătrășcanu ar face orice ca să își vadă copiii fericiți și să nu simtă neînțelegerile dintre părinții lor. Așadar, cântăreața i-a organizat o mega-petrecere fiului ei și al lui Gabi Bădălău, Gabriel, care a împlinit 8 ani, în urmă cu o zi.

Artista demonstrează în fiecare zi că este o mamă dedicată, motiv pentru care a ținut cont de toate cerințele fiului ei și creat un decor așa cum și-a dorit, după cum a spus chiar ea. Mai mult, Claudia și-a încântat fanii și a închis gurile rele cu fotografii de la eveniment, unde se pot observa o mulțime de baloane și decorațiuni la care orice copil ar visa. Mai mult, unele decorațiuni sugerează și meseria pe care și-o dorește Gabriel în viitor.

”Un decor superb, exact cum și-a dorit Gabriel”, a scris Claudia Pătrășcanu.

Ce meserie își dorește să aibă fiul ei

Printre mulțimea de baloane de la petrecere, oamenii au putut să vadă și câteva decorațiuni care sugerează ce meserie ar vrea să aibă Gabriel. Așadar, se pare că fiul Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău nu vrea să le calce pe urme părinților lui, astfel că își dorește să lucreze în Poliția Română.

Adauga un comentariu