Actualitate

Claudia Pătrășcanu, victorie în proces contra lui Gabi Bădălău. Câți bani trebuie să-i de afaceristul

Publicat: 27 sept. 2022
Claudia Pătrășcanu victorie în proces contra lui Gabi Bădălău. Câți bani trebuie să-i de afaceristul
Claudia Pătrășcanu are de primit salarii restante pentru perioada în care a fost angajată la firma familiei Bădălău

Claudia Pătrășcanu a repurtat prima victorie într-un proces contra lui Gabi Bădălău, în care solicita drepturi salariale restante. În perioada 2017-2019, artista era angajată legal la firma General Bulding Internațional, aparținând lui Gabi Bădălau. În urma hotărârii definitive a instanței, Claudia Pătrășcanu a executat silit societatea pentru o sumă de aproape 10.000 de euro.

De când sunt în proces de divorț, de mai bine de 3 ani, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău luptă pe toate fronturile. Recent, însă, artista a înregistrat o victorie de etapă, după ce a câștigat un proces în care solicita plata salariilor neacordate pentru perioada 2017-2019, în care a fost angajată pe firma soțului, Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu, victorie în proces contra lui Gabi Bădălău

După ce a câștigat procesul pentru banii cuveniți ca salariată la firma familiei Bădălău, artista Claudia Pătrășcanu a solicitat executarea silită a societății, iar judecătorii i-au dat câștig de cauză, recent.

„Am câștigat litigiul de muncă. (…) Am fost angajată destul, ca să fiu dată afară și ca să mi se poată lua copiii. Pe acest principiu s-a mers: hai s-o dăm afară din casă, hai s-o dăm afară și de la muncă, căci poate putem așa să luăm copiii. Hai să cerem un test psihiatric că poate o scoatem nebună și îi iau copiii, hai să facem toate strategiile din lume că poate, poate…”

Artista a susținut că nu a primit niciodată vreun salariu de la firma lui Bădălău, unde era angajată cu carte de muncă, așa că și-a căutat dreptatea în instanță, urmând să primescă suma de 42.738 de lei.

„Am avut carte de muncă. Nu mi-am luat niciodată niciun salariu. Niciodată”, a afirmat cântăreața.

Conform documentelor, ea era angajată, iar în instanță a demonstrat că nu a primit drepturile salariale, astfel că a câștigat fără probleme procesul, precum și executarea silită a societății lui Bădălău.

Gabi Bădălău prelungește intenționat divorțul

Zilele trecute, cei doi au avut o nouă înfățișare la tribunal și totul se putea termina în doar câteva secunde, cu o simplă semnătură a ambelor părți implicate. Claudia Pătrășcanu susține că Gabi Bădălău a refuzat vehement.

„Avocații mei au cerut divorțul de comun acord. Avea deja actul de identitate pregătit. Avocații au spus că «doamna Bădălău vrea să divorțeze, durează doar câteva secunde. Face acest lucru acum?» Președinta a fost de acord. A întrebat, eu am zis că vreau. Când l-a întrebat pe el, a zis că nu vrea să-mi dea divorțul”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Artista este de părere că totul se întâmplă așa din cauza părinților lui Gabi Bădălău, respectiv Niculae și Rodica Bădălau. În plus, focoasa brunetă a fost deranjată și de faptul că fostul ei soț are lucruri mai importante de făcut, separarea fiind prioritizată după vacanțele pe care tatăl copiilor ei le are programate.
Comentarii
Adauga un comentariu