Local

Clovnul din Consiliul Local Iași și-a dat demisia din PNL. Răzvan Timofciuc îşi pierde mandatul din primărie (EXCLUSIV)

Publicat: 23 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Clovnul din Consiliul Local Iași și-a dat demisia din PNL. Răzvan Timofciuc îşi pierde mandatul din primărie EXCLUSIV
Răzvan Timofciuc, clovnul din Consiliul Local Iași

Răzvan Timofciuc, circarul din Consiliul Local Iaşi, şi-a dat demisia astăzi din organizaţia PNL. În aceste condiţii, cărătorul de servietă al deputatului Marius Bodea, îşi va pierde şi mandatul de consilier local, el fiind ales pe listele PNL Iaşi pentru forul deliberativ din primărie. Timofciuc îl va urma pe deputatul zero în Alianţă USR- PLUS, pentru a-si încerca din nou norocul pe listele pentru Consiliul Local. Timofciuc spera să fie pus pe poziţia a doua pe listele alianţei pentru Consiliul Local la viitoarele alegeri din luna septembrie.

Răzvan Timofciuc, clovnul din Consiliul Local Iași

Timp de patru ani, Răzvan Timofciuc a fost numai gică contra în Consiliul Local Iaşi, el încercând să blocheze proiectele municipalităţii la ordinul deputatului zero Marius Bodea.

Pentru că a demisionat din PNL Iaşi, clovnul Răzvan Timofciuc îşi va pierde şi mandatul. În aceste condiţii, partidul care l-a propus pentru Consiliul Local, respectiv PNL, trebuie să facă o adresă către Instituţia Prefectului, care va emite apoi ordinul de încetare a mandatului şi înlocuirea acestuia cu următorul pe listă.

Practic, Răzvan Timofciuc nu va mai face parte din Consiliul Local în acest mandat

Liberalii Răzvan Timofciuc şi Etienne Ignat au ajuns în barca alianţei USR- PLUS, alături de deputatul zero Marius Bodea, şeful lor pe linie politică. După ce Bodea a distrus organizaţia municipală a PNL Iaşi, s-a decis că acesta să nu mai candideze la funcţia de primar din partea formaţiunii politice. Disperat că pierde capital electoral, Marius Bodea s-a refugiat la alianţa USR- PLUS şi i-a convins pe cei de acolo să candideze la şefia Consiliului Judeţean Iaşi.

Rămaşi fără sprijin, Răzvan Timofciuc şi Etienne Ignat au fugit şi ei la USR pentru a putea candida în continuare la Consiliul Local. Cotidianul BUNă ZIUA IAŞI a arătat încă de acum câteva săptămâni planurile lui Marius Bodea şi a celor doi aleşi locali, însa aceştia au negat că vor ajunge la USR. Recent însa, Marius Bodea i-a dat de gol pe Răzvan Timofciuc şi Etienne Ignat, principalii scandalagii din Consiliul Local Iaşi.

Până la urmă, Timofciuc şi-a urmat tătucul politic la USR unde spera să prindă un nou ciolan. Ignat încă nu a făcut acest pas, preferând probabil să-şi ducă mandatul până la capăt pentru a nu-şi pierde indemnizaţia de ales local.

Gest șocant al consilierului PNL Răzvan Timofciuc. Atac grosolan la Academia Română

Liberalul Răzvan Timofciuc s-a arătat nemulțumit de alocarea unor fonduri din bugetul Primăriei pentru un proiect al Academiei Române. Nu este pentru prima oară când acesta se opune unor proiecte ale municipalității doar de dragul de a face scandal

Cea mai mare instituție academică din țară a ajuns să fie blamată de un consilier local din Iași. Liberalul Răzvan Timofciuc a ajuns să ceară explicații de la Primărie pentru un proiect cultural desfășurat în parteneriat cu Academia Română. Timofciuc nu vrea ca municipalitatea să aloce 140 de mii de lei pentru continuarea unor proiecte derulate sub egida Centenarului Marii Uniri.

Proiectul de parteneriat între Primăria Iași și Academia Română va cuprinde în perioada 2020-2021 și alte obiective, iar instituția culturală a cerut sprijinul municipalității. Academia a solicitat alocarea a 140 de mii de lei pe 2020 și 95 de mii de lei pe 2021 în vederea continuării publicării unor lucrări cu tentă istorică. Totul are legătură cu Centenarul și cu Iași – Capitală de Război a României. Deși proiectul este unul de bun augur pentru urbea moldavă, liberalul din Consiliul Local se opune. Timofciuc și-a întrebat urmăritorii de pe o rețea socială despre acest lucru.

Adauga un comentariu