Cancan ultimă oră

Codin Maticiuc face dezvăluiri îndrăznețe din intimitatea relației cu Gină Pistol

Publicat: 16 oct. 2020
Codin Maticiuc face dezvăluiri despre Gina Pistol
Codin Maticiuc face dezvăluiri despre Gina Pistol

Invitat în platoul lui Măruță, Codin Maticiuc a răspuns provocării de a face un top al femeilor cu care s-a iubit și care i-au rămas în minte. Gina Pistol este pe primul loc în inima lui Codin, care nu a ținut cont de faptul că acesta așteaptă un copil, și că această declarație ar putea fi una total nepotrivită.

Codin Maticiuc este perceput “Crai de Dorobanți” de mulți ani, știut fiind faptul că prin patul acestuia au trecut zeci de femei frumoase, printre care și Gina Pistol. Întrebat de Catalin Măruță care sunt cele mai pasionale femei din viața lui, Maticiuc a relizat un top 3 incendiar, unde pe primul loc este iubita lui Smiley, Gină Pistol, urmata de cântăreața Anna Lesko și actrița Maria Dinulescu. Daca Gina Pistol și Anna Lesko s-au iubit fiecare cate 8 luni cu Maticiuc, Maria Dinulescu a rezistat doar 10 zile, însă au fost cele mai intense din viața craiului.

Maticiuc, bărbat la casa lui?

Codin Maticiuc se bucură de fetița lui Smaranda, în vârstă de un an și jumătate, și de mama secretă a micuței. Se pare că până și craii se aseaza la casa lor sau cel puțin așa lasă de înțeles până la proba contrarie.

Codin nu a ținut cont de faptul că Smiley și Gina Pistol vor avea o fetiță

Lui Codin Maticiuc pare să nu îi pese de faptul că Gina Pistol urmează să devină mămică în scurt timp, astfel că, acesta a ținut să sublinieze că frumoasa blondină a fost cea mai pasională femeie din viața lui.

Desi pare greu de crezut, Codin a a mărturisit cu sinceritate că au fost și femei care i-au refuzat așternuturile calde. Printre acestea se numără o alta blondă cu notorietate, frumoasa Adina Halas, fosta asistentă TV care împărțea platoul de emisiune cu Mircea Badea.

Codin Maticiuc împlineşte 40 de ani. Va dona ziua lui de naştere pentru un scop nobil

Nu puţini au fost cei care au răspuns pozitiv la intitiativa lui, o adevărată campanie pe care o derulează pe Facebook. A fost impresionat de unii, de mesajele pe care le-a primit din partea unor oameni cu suflet mare. De curând, Ciprian a fost tânărul care l-a emoţionat pe Codin Maticiuc şi cu care s-a întâlnit, pe şantier, la Fundeni.

Împlinesc 40 de ani. Acum, pe 5 octombrie. De obicei fac o super petrecere. Chiar am organizat câteva legendare. Anul trecut însă nu am făcut-o căci filmăm undeva în munţi la un film care va apărarea probabil la anul. M-am gândit că mă voi revanşa anul acesta, că tot e cifră rotundă. În contextul actual n-am s-o fac. În schimb, apelez la toţi prietenii mei din off-line şi de aici din online să mă ajute să strâng bani pentru renovarea etajului 7 de la Fundeni. Am construit băile. Vreau să pot schimba şi mobilierul.

Puteţi dona efectiv oricât. Am pus eu o sumă target pentru că fac 40 de ani, suntem peste 400.000 aici şi m-am gândit să strâng 40k de euro, adică 194.526 de lei.

Puteţi dona sau puteţi face acelaşi lucru cu ziua voastră. S-o donaţi cauzei care renovează spitale publice din bani privaţi. Intraţi pe Galantom şi ne găsiţi sau doar lăsaţi un comentariu mai jos că vă doriţi să faceţi asta şi vă învăţam noi.

Vă mulţumesc tare mult şi nu există cadou mai frumos pe care să mi-l imaginez. Dacă donaţi sau nu, să ştiţi că un share mă ajută să fac cunoscut acest lucru”, a fost mesajul lui Codin Maticiuc.

Comentarii
Adauga un comentariu