Actualitate

Codrin Ștefănescu, conducătorul APP România, a dezvăluit la BZI LIVE cum anul 2023 a început cu noi taxe, impozite și scumpiri!

Publicat: 10 ian. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Codrin Ștefănescu conducătorul APP România a dezvăluit la BZI LIVE cum anul 2023 a început cu noi taxe impozite și scumpiri
Codrin Ștefănescu la BZI LIVE despre noile taxe și impozite din 2023

Președintele APP România Codrin Ștefănescu revine într-o nouă ediție explozivă la BZI LIVE și explică cât de tragic este acest început de an pentru cetățeanul român. Zecile de taxe și impozite ce au intrat în vigoare de la 1 ianuarie vor seca bugetele deja minuscule ale românilor, preconizează politicianul.

„Atâtea taxe şi impozite sunt încât nu pot fi plătite, ca să înţelegem. Taxa pe proprietate e taxa pe toate proprietăţile. Dacă ţi-a dat Dumnezeu norocul ca pe lângă casă să ai şi un teren, o să plăteşti de-a taxe de o să-ţi iasă pe ochi” , a precizat Codrin Ștefănescu.

Totodată, Codrin Ștefănescu a vorbit despre raportul privind vaccinarea anti-Covid și efectele sale tragice.

Codrin Ștefănescu la BZI LIVE despre noile taxe și impozite din 2023

Liderul APP România, Codrin Ștefănescu a discutat în cadrul unei noi ediții a emisiunii BZI LIVE despre noile taxe și impozite ce au intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2023. Invitatul de marți, 10 ianuarie, a reiterat zecile de măsuri suplimentare introduse de statul român, rezultate din respectarea ordinelor venite de la ‘stăpâni’.

De asemenea, Codrin Ștefănescu a prezentat și raportul privind rezultatele ce au urmat vaccinării anti-Covid. Un raport sumbru, dar la care nu reacționează nimeni.

„Cei mai mari influenceri din România, foarte mulţi bărbați şi femei cu carte, au scris: ‘Români, vă meritaţi soarta!’, ‘Românii usnt slabi şi lași!’ și ‘Românii nu au nici un fel de reacţie la nimic din ce li se întâmplă lor rău’…

Deci a apărut raportul înfiorător privind vaccinarea Covid. Nu ni s-au spus despre tromboze şi problemele de sănătate foarte grave. Este înfiorător şi tragic raportul care a venit. Începând de la greşelile gramaticale din raport până la ceea ce îşi asumă. Ştiau foarte clar că de fapt tratamentul acesta nu este de fapt un tratament, dar nu răspunde nimeni. Nu întreabă nimeni din clasa politică, pentru că sunt sclavi pe plantaţie absolut toţi. Dar în zilele următoare acest raport va fi pe buzele tuturor.

Anul a mai început cu nişte lucruri urâte, oribile și anume taxele suplimentare. Taxa pe locuinţă. E un grafic pe chestia asta, deci veţi plăti mai mult cu mult. De la începutul anului v-au crescut şi ratele la bănci. Din ianuarie intră în vigoare aceste accize de care vorbim din septembrie. TVA majorat la alimente, medicamente, alimentele de bază, suprataxare pentru dividente, acciza la zahăr, taxa pe proprietate, suplimentar nişte taxe şi impozite noi inclusiv pe firme şi HORECA, taxa pe bacșiș ce vă omorâ tot ce înseamnă turism în România. Pentru că studentul ăla care lucrează pe timpul vacanţei şi câştigă şi el un 10 lei pe tava cu mâncare pe care ţi-o aduce, trebuie să facă un calcul, să aducă un contabil şi documente suplimenatare ca să demonstrzee că nu a lucrat sâmbătă şi duminică…o birocraţie întreagă. Deci tu ca ospătar trebuie să îţi faci un dosar și să îl dai statului să te verificee şi până la chiloţi. Am aşteptat zilele acestea ca cei din HORECA să facă un protest, la fel ca cei din Franţa… Să zică nu mai plătim taxe şi impozite. Să facă plângere penală…”, a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: „O nouă ordonanţă dată de Ursula, şmechera şmecherelor…”

De asemenea, ulterior acestor taxe intrate deja în vigoare, Uniunea Europeană a mai pregătit un set de hotărâri pentru pionii români și astfel, din luna martie, spune Codrin Ștefănescu, nu vom mai avea voie să folosim lemne pentru a ne încălzi.

„O să dispară fermele de vaci pentru că pârţurile lor poluează planeta… Dar toată lumea ascultă de porunca Bruxelles-ului şi globaliştilor. De anul ăsta intră legea porcului şi nu mai ai voie să creşti un purcel, că îţi iei amenzi. Dacă tu îţi iei să creşti o scroafă, vin ăştia, ţi-o confiscă și mai plăteşti şi 50.000 de lei. Deci dacă iei amendă din asta, dragă românule, îţi pierzi casa!

E vreo reacţie? Nici o reacţie.

Pe 24 martie intră o nouă ordonanţă dată de Ursula, şmechera şmecherelor, care spune că nu mai ai voie să te încălzeşti cu lemne de foc. Şi guvernul nostru tace şi nu spune o vorbă. Pentru că voi românii, marea majoritate e foarte lașă. Vă meritaţi soarta.

Băieţii ăştia care au foarte mulţi bani au proprietăţi pe în afară şi nu îi interesează cu romanul. Băieţii ăştia ştiu că vă meritaţi soarta şi ştiu că doar o elită trebuie să scape, în rest, vă meritaţi soarta!

România este privită în Europa ca o ţară care este condusă de nişte oameni foarte slabi, incompetenţi, total dirijaţi de legături externe. Deci lucrurile sunt clare”, a conchis Codrin Ștefănescu.

Comentarii
  • …si pe timpul tau de politroaca… la fel era o mare mizerie de scupmiri, taxe si impozite la care nu te-ai opus, iar acum latri ca sa te bagi in seama… dar nu-i mic de mintea ta in politica de buna credinta, ai rmas tot la acea trocaleala… doar picturile s-au lipit de neuronii tai, asa ca, mergi pe linia lor ca dai cu pensula bine pe panza – ie-te si o lauda, si nu mai liorbai ca mananci banii de pe spinarea copiilor sarmani si flamanzi ai tarii. Dute de vinde-ti picturile si fa un act de carittate pentru bietii copii.

Adauga un comentariu