Actualitate

Codrin Ştefănescu, despre plecarea lui Liviu Dragnea din PSD: „Cred în continuare că ne vom recupera PSD-ul din mâna academiştilor SRI!“

Publicat: 05 ian. 2021
Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu
Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu a vorbit despre zvonurile legate de o eventuală plecare a sa și a lui Liviu Dragnea din PSD. Codrin Ștefănescu a scris marţi, 5 ianuarie, pe pagina sa de Facebook, că vrea să recupereze partidul „din mâna academiştilor SRI” după ce fostul lider va ieşi din închisoare, lnsând astfel un nou atac la adresa liderului Marcel Ciolacu.

„Au apărut zvonuri privind plecarea noastră la un alt partid! Sunt false! Eu cred în continuare că ne vom recupera PSD-ul din mâna academiştilor SRI! Şi că vom reveni la mesajele publice pe care oamenii le asteaptă de la noi. Că vom deveni din partid-moluscă şi predat noii puteri, din nou partid al oamenilor curajoşi!”, a scris Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook.

Codrin Ștefănescu: „Liviu Dragnea trebuie să se ocupe de sănătatea sa!

Fotul lider social democrat a adăugat că în momentul în care se va întoarce acasă, Liviu Dragnea se va ocupa în primul rând de sănătatea sa.

„Liviu Dragnea când se va întoarce acasă, în primul rând trebuie să se ocupe de sănătatea sa! E obligatoriu să facă asta! Sper că am lămurit acum situaţia!“, a mai scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu, dați ca trecând la PER

Potrivit site-ului romania.europalibera.org, Codrin Ștefănescu, Marian Vanghelie și Șerban Nicolae ar fi gândit o strategie de a se regrupa ăîn PER toți nemulțumiții din PSD, care să continue politica din timpul mandatului lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea ar putea ieși anul acesta din penitenciar

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în 27 mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea așteaptă o decizie a ICCJ şi sunt şanse foarte mari ca el să scape de puşcărie, având în vedere şi problemele de sănătate pe care le are. În plus, peste câteva luni, împlineşte termenul. Dragnea a şi lucrat la garajul auto al penitenciarului Rahova în care este încarcerat.

Irina Tănase: „Nu i se permite să își trateze problemele de sănătate!”

Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, consideră că acestuia îi este încălcat dreptul de sănătate în penitenciar, deoarece nu i se permite să se opereze, pentru a scăpa de problema provocată de hernie.

Irina Tănase declară că Liviu Dragnea nu este lăsat nici să meargă la muncă, iar faptul de a sta toată ziua închis în celulă, îi afectează starea de sănătate.

”Este cunoscut public și toți apropiații știu că Liviu suferă de hernie. El a fost și internat pentru asta, mereu are dureri de spate, nu poate sta în anumite poziții. Lui nu i se permite să își trateze problemele de sănătate și nici nu s-a pus problema să fie suportată de către stat operația, ar fi suportată de către familie. El are dureri foarte mari, iar faptul că nu este lăsat să meargă la muncă și stă toată ziua într-o celulă îi agravează aceste probleme, pentru că are nevoie de mișcare”, a spus Irina Tănase, la Realitatea Plus.

Comentarii
Adauga un comentariu