National

Codrin Ștefănescu îl critică pe liderul PSD: „Marcel Ciolacu s-a speriat! PSD trebuia să aibă un scor astronomic“

Publicat: 08 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Codrin Ștefănescu îl critică pe liderul PSD Marcel Ciolacu s-a speriat PSD trebuia să aibă un scor astronomic
Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, îl critică pe președintele social democrat, Marel Ciolacu.

Codrin Ștefănescu este de părere că dezastrul guvernării PNL și faptul că președintele Klaus Iohannis a fost cel mai bun agent electoral al PSD ar fi trebuit să aducă un scor „astronomic” pentru social-democrați, dar Marcel Ciolacu s-a speriat.

„Werner a fost cel mai bun agent electoral pentru PSD! Din scârbă și lehamite, față de actuala guvernare, unii români au decis să voteze contra! Nu Ciolacu, Grindiiianu sau Dâncu sunt artizanii acestui scor. Dimpotrivă! Am luat mai puține voturi ca la europarlamentare! Când erau toți împotriva noastră și am fost susținuți atunci doar de nucleul dur al PSD! Care nu s-a speriat de amenințările și înjurăturile hastag-rezist! Când Dragnea era demonizat și statul paralel investea sume și forțe uriașe pentru a ne discredita!“, scrie Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Codrin Ștefănescu: „PSD trebuia să aibă astăzi un scor astronomic! “

Fostul secretar general al PSD consideră că social democrații ar fi putut obține un scor mai mare dacă nu ar fi fost lider Marcel Ciolacu.

„Nu vă îmbătați cu apă rece! Noul PSD, a lui Ciolacu și gașca securistoidă, s-a dezis public de noi și mesajul național-patriotic, a îndepărtat din partid oameni ca Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae, Petre Daeea, etc. Cu oameni iubiți de popor, civili și curajoși, altul era scorul PSD astăzi! Ciolacu era speriat la 29% că a obținut mai mult decât i se aprobase! Disperat că șefii se pot supăra definitiv pe el. Și va avea soarta lui Zgonea!

Noul PSD este doar la centru, în teritoriu, vechiul PSD s-a mobilizat și a câștigat alegerile! Exact în județele și exact liderii civili care stau in gâtul noii conduceri! La greșelile, brambureala și bătaia de joc la adresa românilor din partea guvernanților, PSD trebuia să aibă astăzi un scor astronomic! Astronomic!!!”, mai scrie Codrin Ștefănescu pe pagina lui de Facebook.

Marcel Ciolacu, după demisia lui Ludovic Orban: „Şi-a dat demisia pentru că a pierdut alegerile, dar va forma un Guvern după alegeri?“

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că demisia lui Ludovic Orban este un gest iresponsabil pentru că Guvernul este lăsat fără puteri depline în perioadă de pandemie. Liderul PSD a adăugat că la Consiliul Politic Naţional care va avea loc miercuri, cel târziu joi, va propune colegilor ca PSD să meargă cu propunerea de premier la consultările de la Cotroceni în persoana lui Alexandru Rafila, potrivit news.ro.

„Deci nu înţeleg. Şi-a dat demisia pentru că a pierdut alegerile, dar va forma un Guvern după alegeri? Din acest moment, Guvernul nu mai poate emite ordonanţe de urgenţe. Noi nu avem constituit un Parlament. Toată această procedură poate să dureze şi o lună de zile. Ce face România în această lună de zile, când avem un lider politic care vremelnic ocupă funcţia de premier şi pleacă după funcţie.

Dacă Guvernul nu e instituit la prima încercare, noi nu avem un Guvern cu drepturi depline în plină criză sanitară? Este un gest iresponsabil. Vorbim de lucruri diferite. Este normal când pierd alegerile că nu mai ai ce căuta în funcţie, dar până vine următorul Guvern îţi faci datoria până la capăt ca om de stat. Ei au pierdut alegerile, intrăm în logica constituţională în care partidul cu cele mai multe mandate merge primul să propună premierul”, a declarat Marcel Ciolacu

Adauga un comentariu