Cancan ultimă oră

Comanici Bianca este într-o nouă relație? Dezvăluiri uluitoare despre procesul cu fostul iubit

Publicat: 31 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Comanici Bianca este într-o nouă relație Dezvăluiri uluitoare despre procesul cu fostul iubit
Această despărțire a fost extrem de grea pentru prezentatoare

Comanici Bianca devine tot mai populară pe rețelele de socializare. Popularitatea divei se datorează activității sale din mediul online. Recent, bruneta a lansat un clip alături de unui dintre concurenții de la Puterea Dragostei. Videoclipul realizat de cei doi a devenit extrem de viral pe Tik-Tok.

Clipul a devenit foarte popular datorită relației amoroase dintre cei doi. Chiar dacă cei doi se cunoșteau încă din cel de-al doilea sezon al emisiunii „Puterea dragostei”, flacăra dragostei a izbucnit recent. Legătura dintre cei doi a stârnit un mare interes în rândul fanilor. Internauții fiind foarte șocați de relația dintre cei doi concurenți. Pe parcursul emisiunii, Bianca și Marius au avut alte relații, nebănuind că după emisiune vor forma un cuplu.

bianca comanici in rochie aurie
Astăzi, însă Bianca nu-și mai dorește să audă de fostul iubit

Comanici Bianca și-a surprins internauții: Cu cine s-a cuplat focoasa brunetă

Majoritatea fanilor care îl urmăresc pe Marius cunosc cât de pasionat este acesta de sport. Pe rețelele de socializare, Marius postează frecvent exerciții din sala de fitness. În ultimul său videoclip de pe Tik Tok, tânărul a stârnit o curiozitate imensă în rândul internauților săi. Sportivul se filma alături de Bianca Comanici.

În videoclip, Marius efectua genuflexiuni împreună cu Bianca. Ipostaza incendiară în care apăreau cei doi i-au lăsat cu gura căscate pe internauți. Genuflexiunile efectuate de cei doi nu erau unele obișnuite. Marius făcea exercițiul cu vedeta în spate. De asemenea, cei doi au purtat un dialog care i-a încântat pe fani.

Internauții nu au trecut peste acest videoclip și au răspuns cu sute de reacții și comentarii sub postare. Marea parte dintre aceștia se arătau extrem de încântați de posibila relație dintre foștii concurenți. Unii au crezut că cei doi sunt mai mult decât simpli prieteni. Pe când alții au adresat direct întrebarea pentru a-și potoli curiozitatea.

bianca comanici cu mana in sold in si in rochie scurta
Bruneta fiind extrem de pozitivă pe online, postând poze extrem de incendiare

Bianca Comanici despre procesul cu fostul iubit: „Vreau să se termine cât mai repede!”

Vlogurile Biancăi Comanici pe rețelele de socializare sunt extrem de amuzante. Bruneta fiind extrem de pozitivă pe online, postând poze extrem de incendiare. La fel de pozitivă pe online este și Antonia, frumoasa cântăreață încinge rețelele de socializare cu pozele sale provocatoare. La fel de atrăgătoare poze postează pe platforma Instagram și Cristina Almașan.

Frumoasa prezentatoare i-a dat în judecată pe Livian și Nelcon Mondialu. Cei doi bărbați i-au adresat cuvinte extrem de urâte pe social media. Bianca nu a stat să îndure și a apelat la ajutorul legislației pentru ai pedepsi pe cei doi.

bianca comanici cu mana pe genunchi in timp ce zambeste
Frumoasa prezentatoare i-a dat în judecată pe Livian și Nelcon Mondialu

Primul proces dintre Bianca Comănici și cei doi a avut loc în noiembrie 2021. Însă, procesul nu s-a încheiat. Recent fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a anunțat că vrea să scape cât mai repede de coșmarul prin care trece. Cei doi au făcut cunoștință și s-au îndrăgostit reciproc în cadrul unui show matrimonial. Astăzi, însă Bianca nu-și mai dorește să audă de fostul iubit. Această despărțire a fost extrem de grea pentru prezentatoare. Vedeta a suferit foarte mult și a încercat să se împace cu Livian.

„Următorul apel, sau cum îi zice, următorul termen în februarie, dar mai multe nu pot să spun. Vreau să se termine cât mai repede!

Așa cum am spus și pe live, oameni buni, eu am trecut peste. A trecut, totuși un an și jumătate. Am trecut eu și voi nu? Am spus deja că eu vorbesc cu cineva și nu este prima dată”, a spus vedeta în social media,” a spus Bianca Comanici pe online.

Comanici Bianca nu și-a dorit să creeze probleme cuiva. Prezentatoarea a dorit de la început să meargă pe cale pașnică și spre înțelegere. Însă, lucrurile nu au mers chiar așa cum și-a dorit Bianca. Acum, procesul care a început încă anul trecut pare că nu se va mai sfârși.

comanici bianca in rochie mulata in timp ce zambeste
Vlogurile Biancăi Comanici pe rețelele de socializare sunt extrem de amuzante
Adauga un comentariu