Cancan ultimă oră

Corina Caragea vorbește despre iubitul ei: Este căsătorită cu Robert Pongracz?

Publicat: 01 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Corina Caragea vorbește despre iubitul ei Este căsătorită cu Robert Pongracz
Corina Caragea și Robert Pongracz formează un cuplu de mai mulți ani

Corina Caragea este cu siguranță una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, dar și una dintre cele mai frumoase românce și mulți bărbați și-au dorit să o aibă aproape. Frumoasa brunetă este împreună cu iubitul ei Robert Pongracz de mai bine de 8 ani.

Focoasa brunetă este pasionată de călătorii și obișnuiește să-și țină la curent fanii cu postări pe pagina ei de Instagram dedicată vacanțelor

Recent, Corina Caragea și-a surprins fanii cu niște imagini și filmulețe spectaculoase din timpul vacaneție petrecute în Seychelles.

Frumoasa brunetă apare într-un costum de baie care lasă să se vadă că deși are 39 de ani aceasta are un corp care este perfect lucrat la sală.

Corina Caragea

Corina Caragea este căsătorită cu iubitul ei?

Deși obișnuiește să prezinte multe imagini despre locurile exotice unde îi place să meargă în vacanță, Corina Caragea este destul reticentă atunci când vine vorba despre viața ei personală.

Astfel, chiar dacă formează un cuplu încă din 2013 cu Robert Pongracz, nici acum nu se știe exact dacă aceasta este sau nu căsătorită cu acesta.

În presa centrală au circulat în ultima perioadă mai multe informații contradictorii. Astfel, s-a speculat că în 2018 Corina s-ar fi căsătorit cu Robert Pongracz într-o locație de vis din Toscana, Italia. Se pare ănsă că cei doi doar au fost într-o vacanță acolo și nici vorba despre nuntă.

Corina Caragea și Robert Pongracz

Chiar și frumoasa brunetă a dezminţit informația spunând că nu s-a măritat și că totul a fost un „fake news”.

Corina este de părere că nu are nevoie să facă nuntă pentru a fi iubită, fiind convinsă că dragostea poate exista și fără căsătorie și că este decizia fiecăruia dacă are sau nevoie de acte.

„Este un pas la care trebuie să mă gândesc foarte bine înainte să îl fac şi nu vreau să mă grăbesc. Nu o să îmi fac niciodată planuri cu privire la acest subiect”, a menționat frumaosa brunetă.

Corina Caragea și Robert Pongracz

Cine este Robert Pongracz

Deși obișnuiește să meargă în vacanțe alături de iubitul ei, prezentatoarea TV preferă să îşi trăiască viaţa personală departe de ochii presei şi ai fanilor. Mai mult, discreția față de viața ei personală merge până într-acolo încât aceasta chiar dacă postează multe fotografii și filmulețe din vacanță, preferă să nu se fotografiază alături de partenerul ei de viaţă.

Robert Pongracz nu este cunoscut de foarte multă lume, însă este un personaj cunoscut în lumea bună a Capitalei. Acesta este vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal și are origini evreiești. Despre familia lui se spune că este una bogată, însă sunt puține detalii despre aceasta. Se știe doar că tatăl lui deține un cabinet medical în Frankfurt și că sora sa lucrează tot în Germania.

Nici Robert nu vrea să vorbească despre viața lui personală. Chiar dacă a fost întrebat de mai multe ori de reprezentanții mass-media care este relația lui cu Corina, acesta s-a limitat doar să spună că a reușit să-și cucerească partenera cu mult succes și că relația lor este ceva personal despre care preferă să nu vorbească.

Corina Caragea

Adauga un comentariu