Actualitate

Cosmin Necula, primarul Bacăului, intră în izolare! A intrat în contact cu una dintre colegele sale, care a fost testată pozitiv COVID-19

Publicat: 04 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cosmin Necula primarul Bacăului intră în izolare A intrat în contact cu una dintre colegele sale care a fost testată pozitiv COVID-19
Cosmin Necula, primarul Bacăului, întră în izolare! A intrat în contact cu una dintre colegele sale, care a fost testată pozitiv COVID-19

Cosmin Necula, primarul Bacăului, intră în izolare! A intrat în contact cu una dintre colegele sale, care a fost testată pozitiv COVID-19. După ce o candidată Pro România, Aurelia Țaga, a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, primarul Bacăului, Cosmin Necula, declară că intră în autoizolare. Cu toate acestea, Țaga afirmă că este asimptomatică și s-a testat doar pentru că una dintre colegele ei era confirmată pozitiv. Cu o zi înainte să afle această veste, candidata Pro România a stat alături de Victor Ponta şi de primarul Bacăului Cosmin Necula, fără mască. A menționat că a procedat așa doar pentru a face fotografii, astfel că nici Ponta și nici Necula nu sunt considerați contacți direcți.

”Intru în izolare pentru siguranța tuturor!”

”Medicul pediatru Aurelia Țaga, candidata Pro România la funcția de președinte al Consiliul Județean, a fost confirmată pozitiv Covid-19.

La fel ca mulți alți medici din cadrul SJU Bacău, doamna doctor s-a infectat în urma contactului cu un coleg de breaslă.

Echipa de campanie a respectat regulile impuse în contextul actual dar, cu toate acestea, luăm măsuri suplimentare de protecție.

Pe acestă cale, vă informez că, din respect pentru băcăuani și pentru colegii mei, mă voi izola pentru următoarele zile, atât timp cât îmi vor recomanda autoritățile medicale.

Înțeleg faptul că acest anunț produce deja multă bucurie în rândul adversarilor mei politici. Orice speculație pe marginea acestui subiect denotă doar dorința unora de a câștiga fără merit puncte electorale. Este sub demnitatea unui om să exploateze o astfel de problemă, doar pentru faptul că suntem în campanie electorală.

Mai mult ca oricând am convingerea că am luat cele mai bune decizii pentru protecția băcăuanilor în această perioadă dificilă. Astăzi, Spitalul Municipal, Baza Letea și Spitalul de Pneumoftiziologie sunt operaționale și dotate corespunzător și oferă băcăuanilor resurse medicale pe care alte orașe nu le au în lupta cu noul coronavirus.

Vă asigur că nu voi abandona proiectele pentru oraș iar activitatea mea va continua pe căile de comunicare on-line”, scrie Necula pe Facebook.

Cosmin Necula, primarul Bacăului, intră în izolare! A intrat în contact cu una dintre colegele sale, care a fost testată pozitiv COVID-19

Vineri, 4 septembrie 2020, Aurelia Țaga, membru Pro România a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Ieri, candidatul Pro România la funcția de președinte al Consiliului Județean Bacău, a participat la o serie de evenimente electorale alături Victor Ponta şi, preşedintele Pro România, şi Cosmin Necula, primarul municipiului Bacău. Anunţul a fost făcut de preşedintele PSD Bacău, Dragoş Benea.

„Am atras atenția, în conferința de presă organizată ieri, că e cel puțin discutabilă candidatura unui medic pediatru, din partea Pro România, la președinția Consiliului Județean Bacău. Nu poți să fii ziua candidat, în campanie electorală prin județul nr. 2 pe țară la infecții Covid19, iar seara să-i îngrijești pe copiii internați la secția recuperare de la Pediatrie.

INEVITABILUL S-A PRODUS, IAR DOAMNA DR. ȚAGA A FOST CONFIRMATĂ POZITIV COVID19 ASTĂZI, după ce ieri a vizitat Insula de Agrement alături de colegii dumneaei de campanie.

Trebuie să fim cu adevărat responsabili în această campanie, nu populiști și demagogi. Nominalizarea doamnei Țaga drept candidat a fost o soluție neinspirată și iresponsabilă față de copiii și personalul medical de la Pediatrie.

P.S. Chiar o fi sănătatea (copiilor) înainte de toate, domnilor de la Pro România, sau campania v-a luat mințile?”, scrie Benea pe Facebook.

Adauga un comentariu