Actualitate

Crimă în Drobeta-Turnu Severin. Ea este femeia ucisă şi aruncată pe marginea drumului

Publicat: 18 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Crimă în Drobeta-Turnu Severin. Ea este femeia ucisă şi aruncată pe marginea drumului
Mamă a unei fetiţe în vârstă de 5 ani, Delia Roxana Păiuş, avea o relaţie de câteva luni cu Mitică Arbănaş, un tânăr de 29 de ani, din judeţul Mehedinţi

Delia, femeia de 32 de ani din Drobeta Turnu-Severin , a fost omorâtă de concubinul său şi aruncată pe marginea drumului național 6, la ieșire din Constantin Daicoviciu spre Caransebeș.

Se pare că aceasta a fost înjunghiată de mai multe ori, fapt ce i-au cauzat moartea. Tânăra a lăsat în urmă o fetiță de 5 ani.

Delia, femeia ucisă şi aruncată pe marginea drumului de concubinul său

Mamă a unei fetiţe în vârstă de 5 ani, Delia Roxana Păiuş, avea o relaţie de câteva luni cu Mitică Arbănaş, un tânăr de 29 de ani, din judeţul Mehedinţi.

Cei doi tineri, împreună cu fetiţa Deliei, s-au mutat în Mehedinţi, în locuinţa bărbatului. Apropiaţii mărturisesc că, încă de la începutul relaţiei, bărbatul a început să o jignească pe femeie, dar şi să o agreseze. Din această cauză, la începutul acestui an, Delia s-a hotărât să se întoarcă la casa ei, în comuna Constantin Daicoviciu ( Caravan) din Caraş-Severin.

Cu toate acestea, femeia a continuat să vorbească cu Mitică, iar în seara zilei de 16 februarie, tânărul, însoţit de fratele său şi un alt prieten, a venit să o ia de acasă. Tânăra a acceptat şi a plecat cu acesta, în jurul orei 21:30.

Momentan nu se cunosc detalii despre locul unde au mers aceştia, dar cert este că, Delia a fost ucisă cu câteva ore mai târziu, fiind înjunghiată de mai multe ori. Rănile au fost atât de grave încât tânăra a murit în scurt timp.

Femeie ucisă şi aruncată pe marginea drumului

Conform unor surse, după ce a văzut că a omorât-o, bărbatul i-a urcat trupul într-o maşină şi a condus până în zona localităţii Constantin Daicoviciu (Cărăvan), pe marginea DN6, unde a şi aruncat trupul Deliei într-un şanţ, apoi a plecat acasă, la Drobeta-Turnu Severin.

După ce a stat de vorbă cu fratele său, Mitică s-a prezentat împreună cu arma crimei la Poliţie şi s-a predat.

„În această dimineață, în jurul orei 05.00, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a fost informat despre faptul că la sediul Poliției Municipiului Drobeta Turnu-Severin s-a prezentat un bărbat de 29 de ani, din județul Mehedinți, care a sesizat că aseară, în jurul orei 23.00, a înjunghiat-o mortal pe o femeie de 32 de ani, din comună Constantin Daicoviciu, județul Caraș-Severin, după comiterea faptei, acesta abandonând cadavrul pe un câmp, în apropierea localității Căvăran”, au declarat reprezentanţii IPJ Caraş-Severin.

Poliţiştii s-a deplasat imediat la faţa locului indicat de bărbat, unde au găsit cadavrul femeii de 32 de ani. Astfel, declară cei din cadrul Secției  2 Poliție Rurală Caransebeș, au dispus arestarea bărbatului de 29 de ani.

Fetiţa Deliei: „Mama nu a vrut să îmbătrânească”

De vreme ce aceasta nu răspundea la telefon de ore întregi, mama Deliei a presimţit că ceva ar putea fi în neregulă cu fiica sa și a început să îl sune și pe Mitică, petru a afla detalii despre aceasta.

„Am simţit că ceva nu e în regulă. Am tot sunat. La un moment dat, băiatul (n.r. fiul) l-a prins la telefon (n.r. pe criminal) şi l-a întrebat de soră-sa. A zis că nu ştie nimic, dar că revine cu un telefon. Nu a sunat şi am sunat noi din nou. L-a luat la înjurături şi a închis şi nu a mai răspuns. La 6 fără 10 m-am trezit cu Poliţia la uşă.

Au găsit-o la intrare în sat, pe partea stângă, într-o tufă. Era cu el de anul trecut, a plecat la el prin octombrie şi a stat până în ianuarie. Atunci a început să bată fata, iar ea nu suporta treaba asta şi a fugit. El a zis că să plece în Spania, în Germania, dar să nu ia fata. Iar ea, ca să scape, a venit aici”, a povestit aceasta.

Femeia bănuie că motivul ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest ar fi faptul că Delia nu a vrut să se întoarcă la el.

„Fetiţa a aflat şi dimineaţă a zis atât: Mama nu a vrut să îmbătrânească. O fetiţă de cinci ani. Probabil că nu voia să se mai ducă înapoi la el, nu ştiu motivul, nu ştiu de ce a omorât-o, ce o fi zis el la Poliţie acolo. A mers la Turnu Severin şi s-a predat. Cu frati-su. I-am trimis un mesaj şi i-am spus: Dimineaţă merg la Poliţie şi o declar pe Delia dispărută, primul care vei fi luat la cercetări, tu vei fi. Fă cumva şi adu-o acasă. Nu mi-a răspuns nimic, dar la scurt timp a venit Poliţia”, a declarat mama tinerei.

Reamintim faptul că o altă femeie a fost ucisă de concubin. Tragedia a avut loc chiar de Ziua Îndrăgostiților, în județul Sibiu.

În acest moment, se continuă cercetările privind cazul Deliei, femeia de 32 de ani din Drobeta Turnu-Severin, ce a fost omorâtă de concubinul său şi aruncată pe marginea drumului național 6, la ieșirea din Constantin Daicoviciu spre Caransebeș.

Adauga un comentariu