Prima pagină » Culinar » Crispy de pui cu fulgi de porumb. Crocanți, gustoși și ușor de făcut

Crispy de pui cu fulgi de porumb. Crocanți, gustoși și ușor de făcut

19 feb. 2024, 09:24,
BZI.ro, în Culinar

Dacă vrem să ne răsfățăm papilele gustative cu un preparat savuros, și sățios, putem face niște crispy de pui cu fulgi de porumb. Aceștia au o textură aparte și merg serviți cu un sos de usturoi sau cu o salată de legume și verdețuri proaspete. Crispy de pui sunt crocanți, gustoși și ușor de făcut.

Crispy de pui cu fulgi de porumb

Delicioșii crispy cu fulgi de porumb sunt ideali de servit la orice masă și la orice ocazie. Aceștia se fac rapid, iar dacă ținem cont de câteva trucuri simple, succesul culinar va fi garantat. Putem pregăti crispy la orice masă, iar pentru a oferi acestora un plus de savoare putem să adăugăm niște condimente aromate și să servim acest fel de mâncare cu o salată de verdețuri.

Pentru iubitorii de preparate culinare cu pui putem face și niște pulpe de pui la tigaie cu usturoi. Acestea merg de minune la mesele în familie alături de alte bucate alese. La fel de bine, putem pregăti pentru cei dragi și niște șnițele pufoase și gustoase cu pesmet. Rețeta de șnițele este simplă și poate fi adaptată după gust și preferințe. Șnițelele cu pesmet vor fi crocante la exterior și fragede la interior. Acestea pot fi servite simple sau împreună cu o salată de varză. La fel de bine putem pregăti și o salată de legume asortate.

Gustoșii crispuy de pui se fac rapid, iar dacă ținem cont de câteva trucuri din rețeta clasică, la final vom obține un adevărat deliciu.

Rețeta cu care vei obține un preparat delicios și sățios

Pentru câteva porții de crispy de pui cu fulgi de porumb vom avea nevoie de 2 bucăți de piept de pui dezosat, 200 ml de lapte, 2 linguri de boia dulce, sare și piper, 300 g de fulgi de porumb, 300 g de făină și 4 ouă.

Mai întâi se spală pieptul de pui, se taie în fâșii de mărimea unui deget și se lasă la scurs. Într-un bol se amestecă ouăle cu laptele, sarea, piperul, boiaua și 3 linguri de făină. Se iau fâșiile de piept de pui, se trec prin făina rămasă apoi se trec prin amestecul de ou, iar la final se dau bucățile de carne prin fulgi de porumb. Crispy se prăjesc într-o tigaie cu ulei încins și se rumenesc bine pe toate părțile.

Când sunt gata, se scot delicioșii crispy pe un platou cu prosoape de hârtie pentru a se scurge de ulei. Crispy pot fi serviți cu un sos de usturoi cu smântână sau cu o salată de verdețuri proaspete. Rețeta de crispy este simplă și la îndemâna oricui. Putem face rapid și niște aripioare crispy la cuptor. Aripioarele crispy la cuptor sunt gustoase și ușor de pregătit acasă, cu doar câteva ingrediente. Acestea pot fi servite simple, împreună cu un piure de cartofi, cu un sos aromat de roșii sau usturoi, dar și împreună cu o salată asortată. Aripioarele crispy se dau prin fulgi de porumb pentru a avea o textură crocantă și un gust deosebit și trebuie făcute la cuptor la foc potrivit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *