Cancan ultimă oră

Cristian Borcea și Loredana Groza au dansat pe mese la nunta unui afacerist celebru

Publicat: 15 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristian Borcea și Loredana Groza au dansat pe mese la nunta unui afacerist celebru
Cristian Borcea și Loredana Groza au dansat pe mese la nunta afaceristului Cristian Burci

Cristian Burci (56 de ani) și Elena Voinea (33 de ani) s-au căsătorit pe 12 februarie 2022, în Abu Dhabi. Nașul cuplului este afaceristul Nicolae Dumitru, cunoscut drept Niro, potrivit Fanatik. Printre invitații perechii s-au numărat și fostul acționar al clubului Dinamo, Cristian Borcea (52 de ani), și soția lui, modelul Valentina Pelinel (41 de ani).

Cristian Borcea și Loredana Groza au dansat pe mese

Atmosfera evenimentului a fost întreținută de mai mulți artiști din România, printre care se afla și celebra vedetă Loredana Groza (51 de ani). La un moment dat, cu ajutorul lui Cristian Borcea, solista a urcat pe una dintre mese. Ulterior, afaceristul Cristian Borcea i s-a alăturat cântăreței.

La nuntă, diva blondă nu a trecut neobservată. Aceasta a optat pentru o ținută sexy, o rochie neagră cu paiete. Piesa vestimentară a avut un decolteu generos, iar rochia pe care o purta cântăreața avea  o tăietură adâncă.

La nunta au participat și alți artiști renumiți

Atmosfera a mai fost întreținută de Adrian Copilul Minune (47 de ani), de Andra (35 de ani), dar și de alți artiști. Printre invitați s-au mai numărat antrenorul Cosmin Olăroiu (52 de ani), prezentatorul TV Virgil Ianțu (50 de ani) și familia lui și, desigur, partenerul de viață al Andrei, Cătălin Măruță (44 de ani).

A fost prezentă și fosta logodnică a lui Cristian Boureanu

La eveniment a fost prezentă și fosta logodnică a lui Cristian Boureanu (49 de ani), Laura Dincă (24 de ani). Atât Laura, cât și Valentina Pelinel și Cristian Borcea au publicat fotografii surprinse în același cadru. Cristian Borcea și Valentina Pelinel s-au cunoscut la nunta acesteia cu Boureanu, Valentina părăsindu-l pe fostul politician pentru Borcea.

Boureanu formează în prezent un cuplu cu actrița Cristina Belciu (24 de ani). Meniul nunții lui Cristian Burci cu Elena Voinea a fost unul cu specific arăbesc, iar locația evenimentului este o replică în stil tradițional a hotelului Burj Al Arab din Dubai.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu