Cancan

Cristian Popescu Piedone, mesaj de apreciere Danei Budeanu. „Am intrat doar să-i spun că o iubesc, are verticalitate și miez”

Publicat: 10 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristian Popescu Piedone mesaj de apreciere Danei Budeanu. Am intrat doar să-i spun că o iubesc are verticalitate și miez
Într-o intervenție la România TV, Cristian Popescu Piedone și-a exprimat aprecierea față de Dana Budeanu, iar la rândul ei creatoare de modă i-a întors favorul

Cristian Popescu Piedone, candidatul Partidului Unității și Solidarității Naționale la Primăria Capitalei, și-a exprimat aprecierea față de Dana Budeanu în timpul unei apariții live la România TV.

De-a lungul timpului, Cristian Popescu Piedone a fost implicat în mai multe controverse care au încercat să-i știrbească imaginea.

Cristian Popescu Piedone, mesaj de apreciere Danei Budeanu

Cristian Popescu Piedone i-a declarat Danei Budeanu, în cadrul emisiunii „Punctul Culminant” condusă de Victor Ciutacu, că o apreciază pentru „onestitatea și integritatea” pe care o demonstrează.

”N-o cunosc, nu am văzut-o în viața mea pe doamna Budeanu, doar i-am urmărit postările. Vreau să-i spun că o iubesc, pentru că are verticalitate și are miez. Eu am trăit perioada cu leagănele la care face ea referire. Vreau să spun că și eu susțin ca viitorul Bucureștiului să fie al lui Nicușor Dan, să fie al tuturor celor care nu doresc evoluția către normalitate.

Dana, aș vrea să îți mulțumesc pentru sinceritate și verticalitate. Probabil multe postari ale tale m-au inspirat. Ai un verb mai bun decât mine, se vede că unde dă Budeanca crește”, a spus Piedone.

Ce a spus despre Nicușor Dan

Primarul Sectorului 5 a mai spus, în mod sarcastic, că „ăștia zic să votăm Nicușor Dan, să mergem spre rugină. Bravo, așa e, votați Nicușor Dan. Dacă asta vor bucureștenii”.

„Inteligentii secolului XXI, cei care trăiesc în relitatea virtuală, unde ați fost, mă, 4 ani, 8 ani, de ați apărut doar în campanie, să nu vă tociți pantofii ăia pe care nu i-ați trecut în declaratia de avere. Ăștia ies și zic să votăm Nicușor Dan, să mergem spre rugină. Bravo, așa e, votați Nicușor Dan, să fie sănătoși, dacă asta vor bucureștenii”.

„Poate să mă tăvălească Dana Budeanu dimineața, la prânz și seara, că are simțul realității și știe să pună problema cu subiect și predicat”, a spus Piedone la România TV.

De asemenea, Dana Budeanu a afirmat despre Piedone că este „exemplul de candidat independent care a luat un sector la pas”.

„Tu ții un sector la pas, băi, tată. Asta înseamnă independent”, a afirmat Budeanu.

Vă aducem aminte că actualul primar al Sectorului 5 a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare. La jumătatea anului trecut a fost eliberat şi şi-a reluat mandatul de edil. Acum acesta se află în cursa pentru Primăria Capitalei, unde are șanse destul de mari de reușită.

Într-o intervenție la România TV, Cristian Popescu Piedone și-a exprimat aprecierea față de Dana Budeanu, iar la rândul ei creatoare de modă i-a întors favorul.

Adauga un comentariu