National

Cristian Popescu Piedone, mesaj pentru polițiști: „Dragilor, nu amendăm bunici cu palmele tăbăcite de sapă și de brazde! Nu acești oameni sunt infractorii!” – VIDEO

Publicat: 29 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristian Popescu Piedone mesaj pentru polițiști Dragilor nu amendăm bunici cu palmele tăbăcite de sapă și de brazde Nu acești oameni sunt infractorii - VIDEO
Cristian Popescu Piedone a lansat un apel la adresa cetățenilor să îi dea de știre atunci când bunicii zarzavagii sunt hăituiți de agenţii locali.

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 din București, a transmis un mesaj polițiștilor care amendează bătrânii, pentru că vând verdeţuri în pieţe: „Dragilor, nu amendăm bunici cu palmele tăbăcite de sapă și de brazde! Nu acești oameni sunt infractorii!”

Edilul Cristian Popescu Piedone a avut o inițiativă inedită. A luat la pas Sectorul 5, plecând în căutarea „bunicilor cu palmele tăbăcite de sapă și de brazde”, pentru a-i ajuta să își vândă produsele. Acești bătrâni nu fac decât să vândă prin pieţe verdeață pentru a putea pune ceva pe masă, iar polițiștii sunt neiertători atunci când îi întâlnesc. De aceea, primarul le-a oferit tarabe gratuit.

„Am întâlnit o măicuță blândă, cu băsmăluța și șort înflorat, cusut grăbit, și veșminte cu iz de busuioc. Avea doua bagaje cu de-ale gurii, rezemate cât să nu încurce pe nimeni.

O mânuță de ardei iuți înșirați câte doi – trei, pe o lădița căpătată și un sfert de punguță cu corcodușe acre și câteva căpățâni de usturoi nou… câteva legături de leuștean toropit de soare.

Stătea blânda măicuța pe-o lădița și aștepta mușterii care să-i ia marfa de câțiva leuți”, povestește edilul pe pagina sa de socializare.

Cristian Popescu Piedone, mesaj pentru polițiști: „NU-I trebuie Sectorului 5 palmares de amenzi pentru urzici, pătrunjel și corcodușe, vândute de oameni oropsiți la răspântii de drumuri”

Primarul Sectorului 5 le-a transmis polițiștilor locali că nu bunicii cu palmele tăbăcite de sapă și de brazde sunt infractorii. Astfel, ei nu trebuie amendați.

„Da… este una dintre acele femei hăituite ani în șir de polițiștii locali “feroce”, amatori de amenzi hilare și imorale…

Dragilor, nu amendam bunici cu palmele tăbăcite de sapă și de brazde! Nu acești oameni sunt infractorii! Și… NU!

NU-I trebuie Sectorului 5 palmares de amenzi pentru urzici, pătrunjel și corcodușe vândute de oameni oropsiți la răspântii de drumuri”, a mai subliniat Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone: „Pentru bătrânii noștri cu palmele crăpate de sapă… punem tarabe!”

Cristian Popescu Piedone a lansat un apel la adresa cetățenilor să îi dea de știre atunci când bunicii zarzavagii sunt hăituiți de agenţii locali.

„Pentru bunicii care muncesc ca sa trăiască, pentru bătrânii noștri cu palmele crăpate de sapă… punem tarabe! Și îi ajutăm sa-și vândă ce au prin grădini! Gratuit, desigur!

PS: Dacă vedeți, cumva, bunici zarzavagii hăituiți în Sectorul nostru… dați-mi, va rog, de știre!

Așa să ne ajute Dumnezeu”, a conchis Cristian Popescu Piedone care i-a oferit gratuit bunicii o tarabă pentru a-şi vinde produsele.

Adauga un comentariu