Cancan

Cristina Ciobănașu și noul iubit, în ipostaze tandre pe rețelele de socializare. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima frumoasei actrițe

Publicat: 10 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Ciobănașu și noul iubit în ipostaze tandre pe rețelele de socializare. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima frumoasei actrițe
Cristina Ciobănașu și noul iubit, Alexandru Mureșan, s-au afișat în ipostaze surprinzătoare în mediul online.

Frumoasa actriță Cristina Ciobănașu și noul iubit s-au afișat în ipostaze tandre pe rețelele de socializare. Vedeta iubește din nou după ce s-a despărțit de Vlad Gherman și radiază de fericire. După ce o perioadă a preferat să își ascundă relația, acum artista nu ezită să se pozeze alături de noul iubit și să meargă împreună la evenimentele mondene. Iată cine este bărbatul care i-a cucerit inima frumoasei actrițe.

Cristina Ciobănașu și noul iubit, ipostaze romantice pe rețelele de socializare

Îndrăgita actriță Cristina Ciobănașu radiază de fericire alături de noul iubit. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste și se declară împlinită. Aceasta are o relație cu Alexandru Mureșan, de profesie stomatolog. Acesta se afișează destul de rar în lumea mondenă și își dorește să fie departe de scandalurile din showbiz-ul autohton.

Cristina Ciobănașu este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Artista a avut o relație de 9 ani cu Vlad Gherman, iar despărțirea de acesta i-a șocat pe mulți. Cei doi păstrează legătura și colaborează pe plan profesional. După separarea de Vlad Gherman, actrița iubește din nou și face furori cu fotografiile în ipostaze tandre alături de noul iubit, Alexandru Mureșan.

Recent, Cristina Ciobănașu și-a surprins fanii cu poze inedite alături de bărbatul care i-a cucerit inima. Reacția internauților nu a întârziat să apară. Aceștia au avut doar cuvinte de laudă pentru noul cuplu din showbiz-ul autohton.

Actrița se bucură în prezent de celebritate și de aprecierea publicului. Aceasta are o carieră artistică de succes și se declară o femeie împlinită și în viața privată.

O altă vedetă care are succes și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public este Diana Enache. La vârsta de 25 de ani, tânăra este apreciată de public pentru vocea deosebită și atrage privirile tututor la evenimentele mondene. Și frumoasa artistă Elena Ionescu este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Cântăreața pune pe jar inimile bărbaților cu fotografii în ipostaze provocatoare pe Instagram.

Ce spune frumoasa actriță despre bărbatul care i-a cucerit inima

Cristina Ciobănașu este mai fericită ca oricând. Vedeta iubește din nou și se declară împlinită alături de Alexandru Mureșan. Bărbatul este de profesie stomatolog și apare destul de rar la evenimentele mondene. Cei doi au început relația de dragoste în vara anului 2021, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Actrița este extrem de discretă și dorește să își țină relația departe de ochii curioșilor. Cu toate că nu a dorit să ofere prea multe detalii despre bărbatul care i-a cucerit inima, Cristina Ciobănașu a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare împreună cu noul ei iubit. Reacția fanilor nu a întârziat să apară, aceștia având doar cuvinte de laudă pentru frumosul cuplu.

,,Cei mai frumoși, să vă iubiți o veșnicie!”; „Sunteți minunați împreună!”; „Indiferent ce scriu unii pe aici, sunteți drăguți împreună. Să ai grijă de minunăția ta cu ochi albaștri!”, au fost câteva dintre comentarii.

Actrița păstrează legătura cu fostul iubit, Vlad Gherman, care a aflat primul de relația acesteia cu un alt bărbat.

,,Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta.”, a mărturisit Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu și noul iubit, Alexandru Mureșan, s-au afișat în ipostaze surprinzătoare în mediul online. Actrița radiază de fericire și se declară împlinită alături de partenerul ei de viață.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu