Prima pagină » Cancan » Cristina Cioran și-a făcut un nou iubit și vrea să uite de Alex Dobrescu. Cum se înțelege cu fetița ei, Ema

Cristina Cioran și-a făcut un nou iubit și vrea să uite de Alex Dobrescu. Cum se înțelege cu fetița ei, Ema

14 mai 2024, 10:19, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea și scandalurile cu Alex Dobrescu, fostul partener cu care are o fiică. Între cei doi a existat o tentativă de împăcare însă acum pare că acest lucru nu mai este posibil. Nu în ultimul rând, Cristina Cioran susține că noul partener este ca un tată pentru fetița ei, Ema.

Până nu demult s-a pus problema unei posibile împăcări, apoi Cristina Cioran a cerut ordin de protecție împotriva tatălui fiicei sale, Alex Dobrescu, pe care l-a și obținut. A urmat un întreg șir de acuzații la adresa tatălui fiicei sale, iar bărbatul a solicitat ulterior custodia exclusivă a micuței lor, potrivit Viva.

„Vrea să o ia el un an. Acolo sunt petreceri. Aia nu este o casă în care poate crește un copil. Se face o anchetă socială, într-adevăr, la mine, la el. Dar el nu are forme legale undeva, el nu are casă, nu are venituri, afacerile nu există”, a povestit actrița.

Cristina Cioran și-a făcut un nou iubit și vrea să uite de Alex Dobrescu

Actrița iubește din nou, după o perioadă grea în viața ei, marcată de numeroase certuri și acuzații cu tatăl fiicei ei. Acum, lucrurile par să se fi așezat în viața ei. Mai mult, vedeta susține că ar urma să se mute din România cu noul partener, care e mult mai tânăr decât ea.

Între timp, și Alex Dobrescu și-a făcut o nouă iubită și chiar și-a anunțat planurile de căsătorie cu tânăra în vârstă de 25 de ani. În replică, și Cristina Cioran și-a făcut publică relație, susținând chiar că are planuri de a se muta din țară.

Cristina Cioran și-a refăcut viața și a luat pe toată lumea prin surprindere cu anunțul pe care l-a făcut. Vedeta TV nu doar că iubește din nou, dar deja și-a făcut planuri mari cu noul iubit. Mai mult, ea a vorbit și despre relația noului partener cu fiica ei, Ema.

„Da, sunt cu cineva acum. Este o persoană deosebită. E un om care chiar are afaceri, este mult mai tânăr decât mine și este extrem de atașat și de Ema! Cât de curând ne vom muta din România”, a dezvăluit Cristina Cioran.

Cum se înțelege noul partener cu fiica ei

Cristina Cioran a ținut să sublinieze că în ceea ce îl privește pe Alex Dobrescu, nu se pune problema unei reconcilieri. A recunoscut cât de mult l-a iubit, dar acum se declară fericită că „a scăpat” și că fiica ei are un alt tată acum.

„Nu îl voi ierta niciodată și nu există nicio urmă de reconciliere. Bine că am scăpat! Chiar dacă are ordin mă sună, mă caută, încearcă să-mi aducă jigniri și injurii. Important este că fetița e bine. Iar dacă tatăl ei își va dori o relație cu ea va trebui să-și revină, să se interneze o perioadă ca să-și scoată substanțele din corp și să intre într-un proces de curățare, dezintoxicare.

Și să meargă și la un psihiatru să ia un tratament după ce identifică ce probleme are. Abia după mai poate să mai ia legătura cu Ema. Eu chiar l-am iubit! Dar Ema are un alt tată acum. Bine că am scăpat”, a mai ținut să spună Cristina Cioran.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *