Cancan

Cristina Săvulescu e celebră, dar nu apare pe Wikipedia. Cum l-a cucerit frumoasa vedetă pe fostul soț al Danei Budeanu

Publicat: 24 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Săvulescu e celebră dar nu apare pe Wikipedia. Cum l-a cucerit frumoasa vedetă pe fostul soț al Danei Budeanu
Chiar dacă nu apare pe Wikipedia, Cristina Săvulescu are o carieră impresionantă și se bucură de celebritate.

Creatoarea de modă Cristina Săvulescu e celebră, dar nu apare pe Wikipedia. Este nelipsită de la evenimentele mondene unde afișează un fizic fără cusur. Dincolo de succesul pe care îl are ca designer, aceasta are o căsnicie frumoasă alături de un bărbat faimos. Multă lume se întreabă cum l-a cucerit frumoasa vedetă pe fostul soț al Danei Budeanu.

Cristina Săvulescu nu apare pe Wikipedia, dar se bucură de celebritate

Designerul vestimentar Cristina Săvulescu are o carieră de succes în lumea modei și un soț celebru. Vedeta este actuala soție a lui Radu Budeanu, fostul soț al Danei Budeanu. Aceasta s-a remarcat de-a lungul timpului prin frumusețea și eleganța afișată, dar și prin creațiile impresionante. 

Cristina Săvulescu are un corp de invidiat și un chip deosebit, iar după operațiile estetice a fost comparată cu Angelina Jolie. Mai mult decât atât, admiratorii ei au observat asemănări uimitoare și cu mama soțului ei, celebra prezentatoare Delia Budeanu. 

Creatoarea de modă are nenumărate proiecte, iar creațiile ei au fost apreciate pe marile scene din străinătate. Cristina Săvulescu a făcut parte din juriul Miss Universe România în anul 2012, dar a avut și sarcina de a realiza ținuta câștigătoarei ce a reprezentat România în marea finală din Las Vegas.

La vârsta de 32 de ani, vedeta are un succes răsunător și pe rețelele de socializare, unde are un număr impresionant de urmăritori. După ce a devenit soția lui Radu Budeanu, în presă au apărut zvonuri că frumoasa Cristina Săvulescu a devenit rivala celebrei Dana Budeanu.

Cum l-a cucerit creatoarea de modă pe soțul ei celebru 

Cristina Săvulescu are un trecut amoros tumultuos, iar viața privată a acesteia a provocat mereu interesul publicului. Frumoasa vedetă s-a iubit în trecut cu fotbaliști celebri precum Pițurcă jr. și Mihai Răduț. În pofida discreției pe plan personal, mariajul alături de fostul soț al Danei Budeanu a atras atenția în lumea mondenă.

După o căsnicie de mai mulți ani, Radu Budeanu a divorțat de faimoasa lui parteneră de viață, Dana Budeanu, și și-a găsit fericirea alături de Cristina Săvulescu. Aceasta l-a cucerit pe celebrul jurnalist și om de televiziune prin frumusețe și atitudinea extrem de elegantă. Din spusele apropiaților, actuala lui soție seamănă izbitor cu mama acestuia, Delia Budeanu, pe vremea când era tânără.

Stilul vestimentar al frumoasei creatoare de modă este unul aparte, aceasta recunoscând în cadrul unui interviu că atrage privirile tuturor cu ținutele pe care le poartă. Se pare că stilul Cristinei Săvulescu l-a impresionant pe soțul ei, Radu Budeanu.

“Am o natură duală, și asta se vede tot timpul în ținutele mele. Sparg romantismul unei rochii cu piese de inspirație grunge, pun o jachetă din denim peste cea mai fină dantelă sau niște tocuri amețitoare atunci când aleg un sacou supradimensio­nat. (…)

În general, îmi constru­iesc personaje atunci când mă îmbrac, luni mă pot simți într-un film polițist, marți pot fi Pretty Wo­man și miercuri Rei Kawakubo. În garderoba mea predomină piesele retro pe care le mixez cu piese ex­trem de contemporane.”, a declarat soția lui Radu Budeanu.

Chiar dacă nu apare pe Wikipedia, Cristina Săvulescu are o carieră impresionantă și se bucură de celebritate. Pe lângă realizările pe plan profesional, creatoarea de modă are o căsnicie frumoasă alături de Radu Budeanu. 

Adauga un comentariu