Prima pagină » Cancan » Cristina Șișcanu, acuzată că nu ea l-a crescut pe Filip. Cum a răspuns vedeta

Cristina Șișcanu, acuzată că nu ea l-a crescut pe Filip. Cum a răspuns vedeta

20 mai 2024, 10:40,
în Cancan

Fanii o acuză pe Cristina Șișcanu că nu ea l-a crescut pe Filip, așa cum chiar vedeta a mărturisit în mediul online. După divorțul de prima soție, Mădălin Ionescu a rămas cu cei doi copii în grijă.

Atât Filip cât și Ștefania au locuit cu Cristina Șișcanu, care i-a îngrijit ca pe proprii copii, așa cum a povestit de multe ori.

Cu toate acestea, fanii o critică și spun că nu este adevărat.

Cristina Șișcanu este foarte activă pe rețelele de socializare, unde zilnic împărtășește diverse momente din viața sa cu fanii. Primește multe aprecieri, dar și critici și mesaje răutăcioase. Deși postează numeroase videoclipuri cu Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, și se vede că are grijă de el, haterii susțin că nu ea l-a crescut pe tânărul de 20 de ani.

Cristina Șișcanu, acuzată că nu ea l-a crescut pe Filip

Cristina Șișcanu a reacționat vehement după ce a fost acuzată că nu l-a crescut pe Filip, fiul lui Mădălin Ionescu dintr-o căsnicie anterioară. Indignată de aceste afirmații, ea a explicat clar că l-a cunoscut pe Filip de la vârsta de cinci ani, iar de la șase ani a preluat ea responsabilitatea, locuind împreună cu el, Ștefania și tatăl lor, Mădălin Ionescu. Cristina a subliniat că în primii ani, doar ea și soțul ei s-au ocupat de Filip, deoarece bunica lui nu locuia aproape și nu au avut alte ajutoare.

„Deseori în comentariile răutăcioșilor se întâlnește această idee, că Filip rămâne la bunica Irina, că bunica Irina l-a crescut pe Filip. O să vă spun adevărul despre cine l-a crescut pe Filip, de la vârsta de 6 ani, de când l-am preluat eu.

De Filip s-a ocupat tatăl lui și eu, am avut ajutoare, însă bunica Irina este fizic lângă noi, în Otopeni, de vreo 2 ani și jumătate, 3. Filip acum are 20 de ani. Faceți un calcul. Sunt 17 ani. Eu l-am preluat pe Filip de la vârsta de 5 ani și jumătate. În toți acești 11 ani, Filip a fost crescut de tatăl lui și de mine și am avut alături de noi pe părinții mei care ne-au ajutat. (…) Eu și Mădălin munceam de dimineața până seara, zi de zi, de luni până vineri. Filip și Ștefania mergeau cu noi în vacanțe. (…) Nu trebuie să mă justific în fața nimănui. Eu știu foarte bine ce am trăit și ce trăiesc, ce înseamnă Filip și Ștefania pentru mine. Noi suntem o familie unită.„ a dezvăluit Cristina Șișcanu pe pagina ei de Facebook.

Cristina Șișcanu a scos la iveală o serie de dezvăluiri neașteptate

Vedeta a mărturisit că a amânat momentul de a deveni mamă pentru prima dată și de a avea un copil cu Mădălin Ionescu, deoarece avea grijă de Filip și de sora lui, Ștefania. Abia după ce aceștia au crescut, s-a gândit să aibă un copil cu soțul ei, astfel născându-se micuța Petra.

„Dovadă este că eu am amânat aducerea pe lume a unui copil tocmai pentru că mă ocupam de Ștefania și Filip.  (…) Nu știu cum se întâmplă în familiile celor care comentați și jigniți și vi se pare că tot ce mi se întâmplă mie este căzut din cer și că, de fapt, nu există niciun efort și că acești copii au crescut cu aer. Eu am contribuit la bunăstarea familiei alături de soțul meu, Mădălin. Împreuna am muncit și pentru a avea bani cu ce să crești copiii, am muncit. Mai ales la partea emoțională, de a le crea un cadru emoțional cât se poate de bun, astfel încât să se simtă bine toți.„, a mai spus ea.

După ce a primit mai multe acuzații în mediul online cu privire la faptul că nu ea l-a crescut pe Filip, Cristina Șișcanu le-a oferit contestatarilor un răspuns pe măsură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`