Cancan ultimă oră

Cu ce fel de cadouri o surprinde Ștefan Floroaica pe iubita lui, Sânziana Negru! Actorul din” Lia – soția soțului meu”, atent la nevoile partenerei. Ce spune despre nuntă

Publicat: 26 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu ce fel de cadouri o surprinde Ștefan Floroaica pe iubita lui Sânziana Negru Actorul din Lia - soția soțului meu atent la nevoile partenerei. Ce spune despre nuntă
Cu ce fel de cadouri o surprinde Ștefan Floroaica pe iubita lui, Sânziana Negru! Actorul din” Lia - soția soțului meu”, atent la nevoile partenerei. Ce spune despre nuntă

Sunt tineri, sunt frumoși și se iubesc la nebunie. Actorul Ștefan Floroaica și influencerița Sânziana Negru formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Am aflat de la protagonistul serialul” Lia-soția soțului meu” cu ce fel de cadouri își surprinde partenera și cum ține cont de nevoile iubitei. Totodată, iată ce spune despre nuntă!

Cu toate că sunt destul de discreți în declarații atunci când vine vorba despre viața lor personală, iată că recent reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu Ștefan Floroaica care ne-a dat din casă câteva aspecte importante din relația dintre el și Sânziana Negru.

Cu ce fel de cadouri o surprinde Ștefan Floroaica pe iubita lui, Sânziana Negru

Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi, iar asta o putem vedea și din numărul de like-uri pe care le fac pe rețelele de socializare atunci când postează clipuri sau fotografii împreună. Căci ne-am întâlnit cu Ștefan Floroaica la un eveniment dedicat bijuteriilor și accesorilor, am vrut să aflăm de la el dacă îi place să poarte bijuterii.

El susține că nu e neapărat o mare pasiune pentru el, însă de ceva vreme a început să îi placă mult ceasurile și are de gând să investească în aceste accesorii precum o fac și prietenii lui.

Nu mă dau în vânt neapărat, în sensul de lănțicuri, îmi place să fiu liber. Îmi plac ceasurile în schimb, momentan nu pot să zic că am niște ceasuri foarte scumpe, dar am prieteni care au cumva ceasuri de colecție, au niște ceasuri foarte, foarte scumpe și îmi explică că de fapt e vorba despre o investiție pe care ei o fac, încă nu am ajuns la nivelul acela de a înțelege atât de bine domeniul acesta, dar sunt pe cale”, ne-a spus Ștefan Floroaica pentru Spynews.ro.

Dacă nu îi plac neapărat bijuteriile, am vrut să aflăm dacă îi place să le ofere cadou persoanei iubitei. Ștefan Floroaica ne-a spus că este un gest frumos să oferi bijuterii partenerei, însă un gest și mai frumos e să știi exact ce își dorește persoana respectivă și să o surprinzi cu acest lucru. El spune că poate fi și o bijuterie, în funcție de ce i-a transmis la un moment dat iubita, dar poate fi și alt cadou, dar important e să o faci atunci când nu se așteaptă. Iată că astfel, actorul ne spune” secretul” atunci când vine vorba despre cadourile pe care i le face Sânzianei Negru.

”Un gest frumos într-adevăr este și cel cu bijuteriile, dar un gest frumos cred că este și cel în care știi ce-i place persoanei respective și faptul că ai ascultat ce-i place de-a lungul timpului și o surprinzi la un moment dat cu acel lucru. Dacă e să fie vorba despre o bijuterie cu atât mai bine, dar ideea e să asculți nevoile celuilalt și să-i faci o surpriză când nu se așteaptă, cred că nu se așteaptă”, a mai zis actorul.

Când îi va oferi inelul Sânzianei Negru

Și deoarece rămânem tot la capitolul bijuterii, nu aveam cum să nu-l întrebăm și de inelul de logodnă pe care toată lumea așteaptă ca Ștefan Floroaica să-l dăruiască iubitei lui.

Ei bine, scurt și la obiect, Ștefan Floroaica ne-a spus că nu a cumpărat niciodată niciun inel și nici nu intenționează ca în viitorul apropiat să o facă. El ne-a spus că nu va urma momentan nicio nuntă.

”Nu am cumpărat niciodată un inel și nu intenționez să cumpăr un inel. Înțeleg unde vrei să bați, dar nu”, a mai zis Ștefan Floroaica.

Adauga un comentariu