Cancan

Cu ce probleme se confruntă Jador și Oana Ciocan în relație. Artistul a dat cărțile pe față

Publicat: 10 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu ce probleme se confruntă Jador și Oana Ciocan în relație. Artistul a dat cărțile pe față
Jador și Oana Ciocan sunt nedezlipiți unul de celălalt chiar și atunci când merg la sala de sport

Chiar dacă artistul a spus-o în spirit de glumă, par să fi apărut unele probleme pentru Jador și Oana Ciocan, în relație. Cei doi formează un cuplu de jumătate de an, cunoscându-se la vizita medicală pentru Survivor. Odată ce au revenit din Republica Dominicană, Jador și Oana Ciocan sunt de nedesprțit, locuind împreună.

După ultima dezamăgire de care a avut parte în dragoste, Jador a dus o luptă cu propriile sentimente. În încercarea de a o da uitării de Alexandra Dobia, artistul a traversat câteva luni în care a căzut în patima alcoolului, a femeilor și a depresiei, reușind să se ridice de la pământ cu ajutorul familiei sale, care l-a susținut în cele mai grele momente. Acum iubește din nou, este fericit alături de Oana Ciocan și, mai mult, este pe cale de a-și îndeplini unul dintre cele mai mari visuri, acela de a se căsători.

Cu ce probleme se confruntă Jador și Oana Ciocan în relație

Cântărețul a renunțat de mai bine de jumătate de an la statutul de burlac și este pregătit pe deplin să-și întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvântului. Chiar și așa, nu poate să nu-și scoată la iveală simțul umorului și să fac haz de necaz, după ce și-a asumat pe deplin rolul de „bărbat de casă”.

La scurt timp după ce s-au cunoscut, Jador și Oana Ciocan s-au mutat împreună. Apoi, au fost despărțiți pentru o perioadă, dar s-au reîntâlnit la Survivor, pe tărâm dominican. Din acel moment, artistul și logodnica sa împart fiecare moment din viața lor.

Sunt nedezlipiți unul de celălalt chiar și atunci când merg la sala de sport. S-a întâmplat recent ca artistul, în glumă, să își verse „oful” pe rețelele de socializare și să împărtășească cu toată lumea ce schimbări s-au produs în viața sa de când s-a logodit cu Oana Ciocan.

„Uitați-vă, fraților, nu mai am viață personală, nu mă mai îmbrac cum vreau eu, nu-mi convine. Nu mai merge”, a scris Jador, pe contul de socializare.

Cum și-a testat Jador logodnica

Din dorința de a avea alături de el o femeie dezinteresată de succesul și faima sa, Jador a supus-o la teste pe Oana Ciocan la începutul relației. Astfel, artistul i-a spus că tot ceea ce are, casa, mașina și cele mai de valoare bunuri sunt, de fapt, închiriate sau în rate.

„Am testat-o pe Oana. Ne-am cunoscut și i-am zis că am casa cu chirie, studioul cu chirie, mașina în rate, că tot ce am eu nu e al meu și că am nevoie de bani. Toți din jurul meu ziceau asta. Vreo lună am făcut asta, până când m-am îmbătat și i-am zis că totul este al meu. Asta când am început să simt eu că am încredere în ea și că s-ar bucura pentru mine”, a spus Jador în podcastul lui Jorge.

Adauga un comentariu