Cancan

Cu ce s-a ocupat Adelina Pestrițu în Ibiza. Secretul acesteia a fost divulgat

Publicat: 27 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu ce s-a ocupat Adelina Pestrițu în Ibiza. Secretul acesteia a fost divulgat
Adelina Pestritu si-a inceput cariera ca dansatoare in Ibiza, dar acum se bucura de celebritate.

A devenit celebră în urma relației cu Liviu Vârciu, are succes în televiziune, dar puțini sunt cei care știu cu ce s-a ocupat Adelina Pestrițu în Ibiza. Se pare că secretul acesteia a fost divugat, spre surprinderea admiratorilor ei care au aflat cum și-a început cariera artistică frumoasa brunetă.

Cu ce s-a ocupat Adelina Pestrițu în cel mai mare club din Ibiza

Cunoscută pentru trecutul ei amoros și pentru relațiile cu mai mulți bărbați celebri din România, Adelina Pestrițu se bucură în prezent de celebritate.

De-a lungul timpului vedeta tv a trecut prin mai multe schimbări nu doar pe plan personal, ci și pe plan profesional.

Adelina Pestrițu a cochetat cu modellingul, ulterior având mai multe proiecte de televiziune. A fost asistenta lui Mihai Morar la emisiunea ‘Răi da’ buni’, apoi a prezentat, la Kanal D, emisiunile „D Paparazzi” și „WOWBiz.”

Cu toate acestea, vedeta tv și-a început cariera artistică într-un mod surprinzător, iar secretul acesteia a ieșit la iveală în presa mondenă. Fosta soție a lui Liviu Vârciu a plecat în Ibiza la vârsta de 19 ani. Acolo ea a lucrat ca dansatoare în cel mai mare club numit „Amnesia.” La acea vreme, nu avea intervenții estetice, iar singura ei dorință era să câștige foarte mulți bani. 

Adelina Pestritu nu regretă acest capitol din viața sa, iar într-un interviu aceasta a vorbit deschis despre debutul ei în cariera pe care și-o dorea:

„Am fost aleasă dintre mii de fete, venite la casting din toate colţurile lumii. Mă mândresc cu asta şi nu îmi este ruşine de meseria mea.”, a declarat bruneta.

Care au fost bărbații celebri din viața frumoasei brunete

Celebritatea Adelinei Pestrițu a crescut odată cu relațiile pe care aceasta le-a avut, viața ei amoroasă fiind una plină de aventuri.

Vedeta tv a fost căsătorită cu Liviu Vârciu, însă certurile și împăcările dintre cei doi au atras mereu atenția publicului. După un divorț scandalos, frumoasa vedetă s-a mai iubit și cu alti artiști celebri din showbizul românesc. 

Printre bărbații care i-au cucerit inima brunetei se numără cântărețul Speak, Sorin Boagiu, un om de afaceri din Timișoara, Răzvan Ispas, fostul iubit al Ralucai din trupa „Bambi”, dar și Robert Miu, pe care l-a cunoscut la emisiunea „Vaporul Iubirii” și cu care a trăit o intensă poveste de dragoste.

Pe lângă trecutul aventuros, Adelina Pestrițu a fost implicată în mai multe scandaluri, fiind criticată de alte vedete din showbiz. Una dintre acestea este Oana Zăvoranu care a acuzat-o pe frumoasa brunetă că vinde ceasuri false împreună cu soțul ei, Virgil. 

Adelina Pestrițu a fost sancționată de Oana Zăvoranu și pentru aparițiile ei pe contul de Instagram unde aceasta face reclamă alături de soț la mai multe ceasuri de lux:

„Ce face Virgilică? I-a priit vacanţa la turci, bag de seamă. S-a întors cu tot bazarul după el. A adus numai Rolexuri originale, vă dă acolo. 

„Sunt nişte fake-uri obosite, se merge pe acelaşi principiu de prosteală, capul este «Pinocchio», ea este şefa. Se duc şi iau din Turcia fake-uri.”, a transmis enervata Oana Zăvoranu.

Frumoasa brunetă și-a început cariera artistică lucrând ca dansatoare într-un club din Ibiza, dar își asumă cu sinceritate trecutul. Adelina Pestrițu este în prezent una dintre cele mai apreciate vedete din România, bucurându-se de celebritate.

Adauga un comentariu