Cancan

Culiță Sterp este un tătic mândru. Și-a prezentat copilul și a spus ce nume are

Publicat: 21 iul. 2021
Culiță Sterp tătic
Culiță Sterp este nespus de fericit de când a devenit tătic pentru prima dată

Culiță Sterp este cel mai mândru tătic după ce iubita lui, Daniela Iliescu, a născut un băiețel perfect sănătos în urmă cu o lună. Acum, cei doi trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața de cuplu. Mai mult, în cele din urmă, fostul concurent de la Survivor a dezvăluit și ce nume are copilul după ce a păstrat secretul pentru un timp.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu trec prin clipe magice de când a venit pe lume băiețelul lor. De curând, artistul a publicat un vlog în care le-a arătat fanilor lui cum a fost întâmpinat micuțul de familia sa în momentul în care a fost adus acasă. În plus, Culiță și Daniela au dezvăluit și care este numele pe care l-au ales pentru copilul lor.

Culiță Sterp, un tătic foarte mândru

Artistul în vârstă de 28 de ani a recunoscut că și-a dorit să fie eliminat de la Survivor România, pentru a fi alături de Daniela Iliescu în momentul în care ea îl va aduce pe lume pe primul lor copil. Așa că zis și făcut, totul s-a întâmplat cum și-a dorit. Mai mult, a trecut mai bine de o lună de când micuțul a venit pe lume, iar fericitul tătic Culiță Sterp nu-și mai încapoe în piele de bucurie.

Mai mult, Culiță a publicat și un vlog în care le-a arătat fanilor cum a fost întâmpinat cel mic de membrii familiei. Totodată, să nu mai spunem că Mama Geta este fascinată de nepoțelul ei și nu l-ar fi lăsat o clipă jos din brațe. Aceasta a și mărturisit că care o slăbiciune pentru băieți. În plus, au mai venit să-l cunoască pe micuț și frații lui Culiță Sterp: Iancu și cele două surori.

Ce nume are fiul lui Culiță Sterp

De asemenea, tot în cadrul vlog-ului, Culiță Sterp a dezvăluit care este numele pe care el și Daniela Iliescu l-au ales pentru copilul lor. Așa că nu mai prelungim suspansul și vă spunem că fiul lui Culiță și al Danielei se numește Milan. Artistul a explicat că numele ales are o semnificație aparte și înseamnă „cel mai iubit de popor”.

„Știți cum îl cheamă?! Sterp Milan! Înseamnă cel iubit de popor, cel care are milă”, a dezvăluit Culiță.

De asemenea și Daniela Iliescu a povestit care a fost experiența ei cu nașterea. Aceasta a spus că este un moment de care își aduce aminte cu plăcere.

„Eram fascinată cât de simplu a fost. Câte emoții am avut, cât mi-am dorit să nasc atât de repede, să fie o experiență frumoasă de care să îmi aduc aminte cu drag. A fost o experiență superbă”, a precizat Daniela Iliescu.

Dincolo de toate acestea, nu mai încape nicio îndoială câtă fericire este în familia lor și ce bine îl prinde pe Culiță Strep postura de tătic…
Adauga un comentariu