Actualitate

Culiță Sterp i-a jignit pe reporteri când s-a prezentat în instanță. Manelistul este judecat pentru că a provocat un accident rutier

Publicat: 24 nov. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Culiță Sterp i-a jignit pe reporteri când s-a prezentat în instanță. Manelistul este judecat pentru că a provocat un accident rutier
Culiță Sterp a avut o atitudine de bădăran la ieșirea din sala de judecată

Culiță Sterp s-a prezentat în instanță cu zâmbetul pe buze și i-a jignit pe reporteri, când a fost întrebat despre accidentul rutier provocat. Acesta a venit la tribunal, unde s-a judecat contestaţia procurorilor la decizia de punere în libertate a manelistului. Plin de sine, la ieșirea din sala de judecată, Culiță Sterp le-a adresat replici jignitoare unora dintre jurnaliști

În urmă cu mai bine de o săptămână, Culiță Sterp a provocat un accident rutier după ce a trecut cu mașina pe roșu. Mai mult, acesta a condus sub influența alcoolului dar a fost găsit pozitiv și la droguri. Nu în ultimul rând, manelistul a părăsit locul accidentului înainte de sosirea poliției, fiind găsit de oamenii legii, mai apoi, într-o toaletă. Inițial a fost reținut pentru 24 de ore cu propunerea de arestare, dar s-a ales doar cu control judiciar.

Culiță Sterp i-a jignit pe reporteri după ce a ieșit din sala de judecată

Miercuri, 23 noiembrie, Culiță Sterp s-a prezentat în instanță cu zâmbetul pe buze și a găsit de cuviință chiar să-i jignească pe jurnaliști. Aceasta deși cu o seară în urmă apărea într-un clip pe TikTok și spunea că regretă cele întâmplate și își cerea scuze de la fani pentru comportamentul său. Acum, prezent la tribunal, Culiță Sterp pare că a schimbat foaia. Arogant și cu zâmbetul pe buze, a făcut glume pe seama jurnaliștilor care îl așteptau la ieșirea din sala de judecată.

Reţinut pentru 24 de ore şi propus spre arestare, Culiţă Sterp a fost plasat sub control judiciar, după ce judecătorii au respins propunerea de arestare a procurorilor. Miercuri, instanţa a judecat contestaţia procurorilor, iar manelistul a ajuns în sala de judecată alături de avocat. La finalul şedinţei, avocaţii au anunţat că o decizie va fi anunţată joi, 24 noiembrie.

La ieşirea din sala de judecată, Culiţă Sterp a fost aşteptat de mai mulți reporteri care au încercat să obţină de la el mai multe răspunsuri. Aceștia l-au întrebat de accidentul pe care l-a provocat în Cluj-Napoca, atunci când a condus beat şi sub influenţa drogurilor. Și dacă miercuri, pe TikTok, regreta că a condus beat și drogat și a rănit un om în acel accident, la numai o zi distanță Culiță Sterp părea că a uitat cele afirmate cu câteva ore înainte.

Culiță Sterp, arogant și cu comportament de bădăran

Cu zâmbetul pe buze şi arogant, Culiţă Sterp a refuzat să răspundă întrebărilor puse de reporteri. Mai mult, manelistul l-a umilit pe unul dintre jurnaliști, potrivit unei filmări difuzate de Antena 3.

„Nevastă-ta mai întreabă de mine?”, a fost replica manelistului pentru reporterul care l-a întrebat ce droguri a consumat înainte să se urce la volan.
„Tu ce mai faci? Eu, bine!”, i-a spus și unei jurnaliste interesate de situația gravă în care se află manelistul luat drept exemplu de milioane de fani.

Ulterior, Culiță Sterp a postat mai multe fotografii pe contul său de socializare, dar și un mesaj. „Trecutul, prezentul și viitorul meu! Dragostea aia mare! ❤️”. În imagini se poate observa și logodnica sa, Daniela Iliescu.

Comentarii
  • Ce să-i ceri jegosului ăsta? El stie doar să ”lălăiască” celor care-l adulează! Fir-ați ai dracului de sterpi/sterili, mai aveți și tupeu.

Adauga un comentariu