Cancan

Cum arată acum fosta iubită a lui Ștefan Bănică Jr, mama primului copil al artistului

Publicat: 30 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată acum fosta iubită a lui Ștefan Bănică Jr mama primului copil al artistului
Radu este rodul iubirii dintre Ștefan Bănică Jr și Camelia Constantinescu

Camelia Constantinescu este fosta iubită a lui Ștefan Bănică Jr și totodată cea care l-a făcut tată pe artist pentru prima dată. Oficial, Camelia ar fi fost a treia femeie cu care artistul a avut o relație, după regretata Cristina Țopescu și Mihaela Rădulescu, prima lui soție. Chiar dacă Ștefan și Camelia nu au fost căsătoriți, din relația lor a rezultat băiatul cel mare al artistului.

Ștefan Bănică Jr a avut o viață tumultuoasă, fiind implicat în mai multe relații amoroase. În prezent, artistul este la a treia căsnicie, cu Lavinia Pârva, cea care l-a făcut tată pentru a treia oară. Însă prima femeie care i-a dăruit un fiu lui Ștefan este Camelia Constantinescu, cea care l-a născut pe primul băiat al artistului în urmă cu mai bine de 19 ani.

Cum arată acum fosta iubită a lui Ștefan Bănică Jr

Radu Ștefan Bănică este fiul cel mare al artistului, rezultat din relația acestuia cu Camelia Constantinescu. Cei doi au avut o idilă care nu s-a terminat deloc așa cum ar fi sperat, ci cu procese dure, scandaluri și certuri. Toată lumea îi cunoaște pe Ștefan Bănică Jr și pe fiul său cel mare, care a devenit celebru mai ales după participarea lui la show-ul Te cunosc de undeva.

Ștefan și Camelia au fost împreună după ce artistul s-a despărțit de Mihaela Rădulescu și înainte ca el să se căsătorească cu Andreea Marin. Cei doi au avut o relație în perioada 2000-2005, Camelia fiind prima femeie care l-a făcut tată. Se pare că între ei au fost sentimente puternice, având în vedere că au împreună și un copil, care a venit la scurt timp după ce s-au cunoscut.

Totuși, femeia a fost mereu o prezență discretă și niciodată nu i-a plăcut să apară în public. După separarea de artist, nu a făcut nicio declarație și a preferat să lase lucrurile să vină de la sine. Ștefan Bănică Jr și Camelia Constantinescu s-au despărțit când fiul lor avea doar 4 ani. Femeia și-a refăcut viața sentimentală alături de un medic stomatolog și pare mai fericită ca oricând. În prezent, fosta iubită a lui Ștefan Bănică Jr. arată extrem de bine, dar se ferește de ochii curioșilor trăindu-și viața departe de lumina reflectoarelor.

Ștefan Bănică mai are doi copii

După despărțirea de mama primului său fiu, Ștefan a avut o relație cu Andreea Marin, cea care i-a devenit a doua soție. Din mariajul lor a rezultat singura fiică a artistului, Violeta Bănică, o adolescentă superbă care va împlini 15 ani în curând. Tânăra se înțelege foarte bine cu fratele mai mare, cei doi fiind văzuți adesea împreună la evenimente artistice.

Însă nici relația cu Andreea Marin nu a rezistat timpului, astfel că Ștefan a divorțat pentru a doua oară. În prezent, el este căsătorit cu Lavinia Pârva, cea care i-a dăruit cel de-al treilea fiu – Alexandru. Dincolo de toate acestea, în prezent, Camelia, fosta iubită a lui Ștefan Bănică Jr are o relație decentă cu artistul, cei doi părinții fiind mândri de fiul lor.

Adauga un comentariu