Cancan ultimă oră

Cum arată casa în care locuiesc Adriana Iliescu și fiica sa. Mulți zic că sunt condiții insalubre

Publicat: 16 mai 2022
Adriana Iliescu și fiica sa
Locuința celor două se află în zona Drumul Taberei, iar motivul pentru care Adriana Iliescu nu a reușit să o renoveze ar fi chiar lipsa banilor, deoarece aceasta nu are o pensie îndeajuns de mare

Adriana Iliescu este o mamă mai aparte. Aceasta a devenit consacrată după ce a fost desemnată cea mai bătrână mamă din România. Adriana Iliescu a dat naștere primului și singurului său copil la vârsta de 67 de ani. Fetița ei, Eliza Maria are acum 16 ani, este elevă la un liceu din Capitală și locuiește cu mama sa.

Mulți spun că locuința în care Adriana Iliescu își crește copila este una insalubră și că nu înțeleg cum cele două pot trăi acolo. Adrina Iliescu afrirmă că îi asigură fiicei sale Eliza un trai decent în limita posibilităților.

Cum arată casa în care Adriana Iliescu și fiica sa locuiesc

Locuința celor două se află în zona Drumul Taberei, iar motivul pentru care Adriana Iliescu nu a reușit să o renoveze ar fi chiar lipsa banilor, deoarece aceasta nu are o pensie îndeajuns de mare.

„Dacă nu apare vreo boală, eu cred că Dumnezeu mă va ţine să îmi văd copila bine. Iar dacă totuşi ceva se întâmpla, eu îi las moştenire două apartamente şi o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro şi care este şi naşul fetiţei”, a spus Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu a povestit atunci că tatăl ei e plecat în străinătate la muncă

Cum era de aşteptat, atunci când a împlinit 14 ani, Eliza Iliescu a întrebat cine este tatăl ei. Adriana Iliescu a povestit atunci că tatăl ei e plecat în străinătate la muncă.

„M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, a mărturisit Adriana Iliescu.

Se pare că în cazul fertilizărilor în vitro, donatorii sunt anonimic, iar Eliza nu va afla niciodată cine este tatăl ei.
Adauga un comentariu