Cancan

Cum arăta chef Florin Dumitrescu în tinereţe. Internauţilor nu le-a venit să creadă

Publicat: 15 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arăta chef Florin Dumitrescu în tinereţe. Internauţilor nu le-a venit să creadă
Florin Dumitrescu a postat pe contul său de Instagram o imagine din copilărie

Puţină lume ştie cum arăta chef Florin Dumitrescu în tinereţe. Chiar dacă acum este unul dintre cei mai cunoscuţi bucătari din România, se pare că în copilărie îndrăgitul jurat de la emisiunea Chefi la cuţite era complet diferit faţă de zilele noastre.

Chef Florin Dumitrescu, cunoscut ca şi copilul minune din bucătăria românească este unul dintre cei mai faimoşi chefi bucătari din ţară. Alături de Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, el face parte din juriul emisiunii de succes de la Antena 1, Chefi la cuţite.

Cum arăta chef Florin Dumitrescu în tinereţe

De multe ori, internauţii rămân surprinşi de modul în care arătau vedetele, în copilărie. Printre cei care au împărtăşit imagini de colecţie cu fanii lor se numără şi chef Florin Dumitrescu.

Chef Florin Dumitrescu le-a făcut fanilor săi o bucurie de zile mari. Celebrul jurat de la Antena 1 a postat pe contul său de Instagram o imagine din copilărie, iar internauţii mai, mai că nu l-au recunoscut.

„Fizicul dinainte să ajungeţi Chef???????????? / Copil cuminte / Ce bretonel aveai / Tinereţe, bat-o vină” sunt doar câteva dintre comentariile pe care i le-au lăsat internauţii lui Florin Dumitrescu, după ce au văzut cum arată acesta în copilărie.

De ce s-a apucat chef Florin Dumitrescu de dietă

Juratul de la „Chefi la Cuţite” nu a mai suportat să se facă glume pe seama kilogramelor acumulate în timpul pandemiei şi a trecut la fapte. Unde mai pui că nici soţiei nu-i prea plăcea de Florin Dumitrescu aşa „pufos”. Tocmai de aceea celebrul bucătar are de gând să apeleze, din nou, la o dietă care-l face să arate ca la 20 de ani.

Florin Dumitrescu se confruntă cu câteva kilograme acumulate de-a lungul lunilor de pandemie şi pentru asta e decis să apeleze la dietă cu varză, ce despre care vorbea şi în timpul emisiunii. Cele 91 de kilogramele, dar şi reacţia soţiei ori de câte ori vrea să-l îmbrăţişeze l-au făcut să se gândească serios la slăbit.

”Toată perioada asta de pandemie şi multă munca m-a făcut să ajung din nou la vreo 90 şi ceva de kilograme şi mă bate gândul foarte serios să mă reapuc de dieta mea cu varză. Este o idee! Nu am mult, 91 de kilograme, dar văd că soţia depune efort când mă îmbrăţişează şi atunci…”, a spus Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram, acolo unde împărtăşeşte multe momente din viaţa sa cu cei care îi urmăresc activitatea.

Florin Dumitrescu trece prin momente grele

Celebrul chef Florin Dumitrescu trece prin momente dificile. Vedeta a apelat la comunitatea de bucătari pentru a-l ajuta pe colegul lor din Cluj-Napoca, Adrian Pop, care a intrat în comă, după ce a participat la petrecerea unui om al legii. Se presupune că bărbatul ar fi fost victima unei agresiuni, cu toate că medicii legişti au descoperit că acesta ar fi căzut, aflat sub influenţa alcoolului.

„Facem un apel către toţi membrii ANBCT România (Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism), dar şi către toată comunitatea culinară din România, să fie alături de familia colegului nostru în aceste momente extrem de dificile şi vă invităm să donaţi orice sumă de bani.

Vom face o solicitare oficială adresată organelor de cercetare penală cu privire la derularea cercetărilor. Comunitatea ANBCT se va asigura că ancheta demarată de către organele abilitate va fi tratată cu maximă prioritate şi nu va fi muşamalizata. Vinovaţii vor fi traşi la răspundere pentru faptele lor”, a scris chef Florin Dumitrescu pe contul său de Instagram.

Adauga un comentariu